woensdag 11 april 2018

Viltstrip zelfklevend

Met de zelfklevende viltstrip kunt u zelf de gewenste grootte en vorm viltbescherming maken die u nodig heeft. Viltstrips van EKI bv, onbelijmd en zelfklevend. Vilt strips in grote en kleine afnames. Met de Viltstrook zelfklevend voorkomt u krassen en beschadigingen op vloeren, zelf op maat te knippen.


Op werkdagen voor uur besteld = morgen in huis! Het vilt wordt geplakt onder meubels die schuiven over een gladde vloeren en dienen.

Viltglijders en viltstrips kunnen onder stoelen, krukken, etc. Info over viltstrip zelfklevend. Resultaten van zoekmachines! De viltstrip die wel blijft plakken!


De oplossing voor onder tafels, banken en kasten. Af te halen bij ons in de. Extra dik vierkant zelfklevend wolvilt van mm dik.


Ideaal voor meubels die weinig verplaatsten zoals kasten en tafels etc. Zelfklevend plakvilt op rol voor gebruik voor diverse doeleinden.

Sterke bevestiging door een goede plaklaag. Knip zelf uw viltjes op maat en bevestig onder meubels om krassen op de vloer te voorkomen. Grijs hout steen kurk laminaat vinyl marmoleum linoleum PVC alleen accessoires Viltstrook zelfklevend. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen.


Wij richten ons met ons aanbod op bedrijven. Tenzij anders aangegeven zijn alle vermelde prijzen nettoprijzen, exclusief btw en exclusief vrachtkosten. Bekijk meer informatie over dit product op onze website.


Ter bescherming van uw laminaatvloer adviseren wij om vilt onder uw meubels te plaatsen. Deze viltstrip kunt u zelf op de gewenste maat knippen. Verwachte levertijd: dag(en) Standaard levertijd : € 195.


De strip is zelfklevende en op maat te knippen! Hoge kwaliteit zelfklevende viltstrip. Tisa-Line Gluefelt plakvilt voor meubels (zeer sterk) €€59.


Wolvilt, knutselvilt, dik vilt, viltballetjes. Ook verkopen wij veel mooie blankhouten producten zoals kralen in verschillende maten en vormen. Met deze zelfklevende viltstrip kunt u zelf de gewenste grootte en vorm viltbescherming maken die u nodig heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts