donderdag 26 april 2018

Van raam balance

Van Raam heeft een groot aanbod van op maat gemaakte aangepaste fietsen. Zowel achter als naast elkaar. Ook met trapondersteuning. Vrijblijvend onze modellen testen?


Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu.

Op zoek naar een lage instap fiets? Bekijk dan gauw de Balance van Van raacomfortabel, met beide voeten op de grond en elektrische ondersteuning mogelijk. De Balance , de tandems en de. Elke fiets van Van Raam die is uitgevoerd met een Silent systeem kan ook uitgevoerd worden met een handgashendel of een duimgashendel. Ideaal voor mensen met evenwichtsproblemen.


Een zeer moderne lage instap fiets met een eigentijds uiterlijk en hoog comfort. De van raam tavara balance. Vind van raam balance op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Info over van raam balance fiets. Resultaten van zoekmachines! Van Raam produceert al haar fietsen in eigen huis, waarbij gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsproducten.


Dankzij goed opgeleid personeel, door continu. Tweedehands Van Raam fiets occasions kopen of verkopen. Als u merkt dat u een beetje stram begint te worden dan is de Tavara Balance een goede keuze. Deze fiets heeft een lage instap, en is zowel elektrisch. Elektrische fietsen voor Dames van het merk Van Raam Balance.


De media staan de laatste week vol met artikelen over het feit dat de meeste dodelijke slachtoffers in het verkeer van het afgelopen jaar fietsers zijn geweest en dan. Altijd met de benen aan de grond. Van Raam Tavara Balance moderne lage instapfiets met lage zitpositie.


Bij de Balance fiets kunt u altijd met beiden voeten. We hebben al een basis ombouwset met een bidon accu en inclusief langere kabels vanaf €59- 6. Bekijk de nieuwste video van de Balance elektrische lage instap fiets. In deze video wordt uitgelegd hoe de Balance seniorenfiets van Van Raam gebruikt.


Looking for a comfortable bicycle with low entry?

The Balance from Van Raam makes cycling safe again: with both feet you can touch the ground! Ervaar de vrijheid van fietsen op de veiligste manier. Het gepatenteerde ontwerp van de Balance zorgt ervoor dat je altijd met je voeten bij de grond kunt. Een aantal modellen van Van Raam wordt veel als fiets voor gehandicapten gebruikt.


Er wordt door veel mensen gesproken over een Raam fiets,. Deskundig advies en thuis uitproberen? Rijdt u binnenkort een echte Van Raam fiets?


Nieuw op voorraad Van Raam Balance lage instap fiets met nieuwe elektrische trapondersteuning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts