donderdag 19 april 2018

Uniprime 18mm

Sleiderink is Groothandel in Boeidelen! De uniprime plaat is aan twee zijden voorzien van een lichtgrijze toplaag waarin een primer verwerkt is. Hierdoor is er sprake vn een grondverffil. Uniprime multiplex platen. WBP verlijmd en aan beide zijden voorzien van een witte 4grams.


Het uitgebreide assortiment van GevelNet bestaat uit de merken: ModiWoo SmartSide, Profort, Ki-Kern, Shera, UniPrime en Jumbo.

Verkrijgbaar in diktes 1 1 en 18mm. Geschikt voor buitentoepassing. De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend. Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop? Multipaint 18mm 153x310cm.


De lagen van de plaat zijn WBP. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! De platen zijn direct af te lakken, zonder.

Per stuk (inclusief BTW) € 4Per stuk (inclusief BTW) MDF gegrond voor meubels én andere binnentoepassingen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. UniPrime WBP multiplex is aan twee zijden voorzien van een circa 3grams.


UniPrime multiplex is voorzien van een MDO coating met een grondverf film laag. Het schilderen van de achterkant is dan ook niet nodig. UniPrime is tweezijdig voorzien van een speciale paintlaag met fenolcoating. Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop.


Bestel multiplex gemakkelijk en snel online bij deHoutgroothandel. Prijs per stuk (incl. BTW) € 1257:. Gewicht per plaat Gewicht kan wat varieren omdat de soortelijke massa van het. Afgeschuinde onderzijde, alle randen voorzien van UniPrime Randsealer.


Verlijming EN 636-beschut buitenshuis. Bij toepassing van 18mm watervast multiplex kan met 2gram circa mgeseald worden. De magazijnopruimingen zijn. Specialist nodig voor plaatsen houten multiplex boeidelen? Vraag gratis offertes aan, vergelijk regionale experts en prijzen en vind snel de beste deal!


Van groot belang is dat de platen geventileerd aangebracht worden en voorzien van de benodigde dilatatievoegen. Een groot voordeel van de.

UniPrime Assortimentsfolder en UniPrime Technische informatie,. Interprime en Interprime Plus zijn direct afschilderbare multiplexen, m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts