woensdag 14 maart 2018

Wedi inloopdouche

Bestel direct online of bezoek de showroom. Douchedeuren voor actieprijzen! Alle A Merken voor outletprijzen. Met lage instap en antislip vloer. Vraag nu onze gratis brochure aan!

Het inloopdouche -vloerelement wedi Fundo Riolito beschikt over een opzij geplaatste sleufdrain. Voor de klassieke centrale afvoer in de douche biedt wedi Fundo Primo douchevloerelementen aan in de meest uiteenlopende afmetingen en varianten. Het wedi Fundo assortiment biedt talrijke varianten en maten voor de aanleg van individueel betegelbare inloopdouches. Fundo Plano is het vlakste wedi -compleetsysteem voor inloopdouches op de markt.


Ideaal voor renovaties dankzij de geringe totale opbouwhoogte van slechts mm. Fundo Riofino is een inloopdouche -vloerelement met een centrale sleufdrain. Het betegelbare element is uiteraard waterdicht.


Met behulp van wedi bouwplaatsystemen kan iedere gewenste inloopdouche eenvoudig worden opgebouwd.

Het is een ideale ondergrond voor alle soorten tegels en pleisterwerk. Fundo douchevloerelementen wedi Fundo staat bij. Direct uit eigen voorraad.


De grootste collectie inloopdouches ! Discreto Fundo Riolito Discreto De attractieve. Inloopdouches tegen lage prijzen. Fundo Ligno – Het aan de buitenrand slechts mm.


Ik ben al een heel eind met de nieuwe badkamer waaronder een inloopdouche. De vloer is van lichtgewicht beton met daarin een douchedrain. Het wedi -programma onderscheidt zich door haar strenge eisen waar het gaat om veelzijdighei eenvoud en veiligheid.


Een enorme flexibiliteit ten aanzien van formaten. Royaal opgezette doucheoplossingen worden in moderne badkamers steeds populairder. Als de ruimte het toelaat, kunnen met wedi aanvullend zitgelegenheden. In diverse merken verkrijgbaar! Alles voor de douche, van douchegoot tot inloopdouche , vind je op Badkamerwinkel.


Stel jouw douche samen naar eigen wens met producten van de beste merken. Een inloopdouche maken is relatief goedkoop en geeft een moderne toets aan je badkamer.

Vind alles van Wedi Panelen voordelig bij Sanitairwinkel, dé Wedi specialist. Snelle levertij scherpe prijzen en deskundige service! Bent u op zoek naar Wedi platen?


Bij Online Bouwmaterialen kunt u gemakkelijk en snel wedi platen kopen tegen scherpe prijzen! Snel en voordelig bij u thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts