donderdag 8 maart 2018

S4 mini glas

Alle accessoires voor jouw media! Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bezoek de site voor prijzen. Let op: Dit is GEEN screenprotector!

Bij GSM Eindhoven Scherm reparatie € 6- en Batterij vervangen € 2- inclusief montage en btw. Samsung SMini reparatie in Eindhoven. Biedt het beeldscherm van uw Galaxy SMini goede bescherming met een glazen screenprotector. Is het glas gebarsten maar werkt het LCD display wel. Dit onderdeel heb je nodig als het glas aan de voorkant.


Deze Gehard Glas (Tempered Glass ) screen protector van hard glas is de beste bescherming op de markt voor. Als het LCD kleurendisplay het nog wel doet hoeft u alleen de kapotte glasplaat te vervangen. Maak nu een afspraak met een van onze reparatie experts.

Als uw touchscreen niet meer reageert of als het scherm gebroken is maar nog wel beeld geeft. Gebruik een handige screenprotector om het beeldscherm van uw telefoon krasvrij te houden. De screen protector wordt geleverd met schoonmaakdoekjes, waarmee het scherm. Als de telefoon ziet eruit als op de foto,.


Helaas hoort daar het vervangen van het Gorilla Glass. En hoe kan ik dan de glasplaat los krijgen zonder de SLCD te slopen? Er staan heel veel filmpjes op hoe je het glas kunt vervangen.


Glas scherm SMini laten herstellen omwille het scherm kapot is? Galaxy Sglas reparatie maanden garantie Originele onderdelen binnen. Pad mini scherm reparatie €. Bestellingen voor 17:geplaatst, worden op dezelfde dag nog. Find great deals on eBay for smini glass. Groothandel tempered glass samsung smini uit Goedkope tempered glass samsung smini Loten, Koop van Betrouwbare tempered glass samsung smini Groothandelaars.


Productomschrijving voor SCREENARMOR GlassArmor Galaxy SMini. Super AMOLED display, Snapdragon 4chipset, MP primary camera, 1. Ook wanneer slechts het glas van uw toestel is gebarsten en het LCD-scherm nog.

Kom langs of stuur de telefoon op! Gecontroleerd op punten Inclusief maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts