maandag 12 maart 2018

Ciranova loogbeits

Reactieve beits voor het verouderen van looizuurhoudende hout. LET OP:De kleurstalen bij zowel de loogbeits als de aquavintage zijn allemaal afgewerkt met de naturel witte hardwax olie. Ons assortiment in onze winkel is groter dan. Op werkdagen voor 17u besteld.


Nabehandelen met olie, vernis (spuiten) of boenwas. CIRANOVA PRODUCT-GAMMA : - Loogbeits : reactieve beits op waterbasis, zorgt voor een verweerd uiterlijk op tannine houdende houtsoorten.

Application of Reactive stain on site with a sprayer. Aanbrengen van Loogbeits op de werf met een sproeier. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor loogbeits aanbied. Loogbeits is een chemische reactie en zal op ieder stuk hout zijn eigen kleur geven. Vanaf nu kan u ook terecht bij Euro-Stock Westmalle voor de producten van CIRANOVA.


Hardwaxoil, Loogbeits , vernissen en onderhoudsproducten. Verouderingsbeits op basis van natuurlijke en chemische kleurstoffen. Ik heb loogbeits Kasteel Eik gebruikt.

Lekker donker, ik vind het mooi geworden. Omdat het krukje maar heeft gekost, ben ik hier in huis. Meer dan jaar knowhow op het vlak van afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren: dát is de sterkte van Debal Coatings.


Verweerde eik is een grijze kleur loogbeits. Loogbeits kan eenvoudig op onbehandeld hout worden aangebracht met een kwast of niet pluizige doek. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij Linova. Topkwaliteit en scherpe prijzen voor iedereen.


Loogbeits (ook wel greywash?), is het een kwestie van veel gebruiken om het effect te vergroten? Ciranova loogbeits liter Kasteel Eik. Speciale aanbieding op Speurders. Koop nu deze unieke Speurders aanbieding.


De loogbeits reageert alleen op looizuurhoudende houtsoorten zoals eiken en grenen. Woodfix geeft uw meubels een onbehandelde uitstraling! Goede bescherming tegen vocht en vuil met Woodfix! Een evenement, nieuws of een activiteitenkalender?


U vindt het allemaal op handelsgids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts