vrijdag 12 januari 2018

Nobranda brandwerende plaat

Bestel deze eenvoudig online op - Openhaardaccessoires. Info over nobranda brandwerende plaat. Resultaten van zoekmachines! Brandwerende platen voor wanden en plafonds.


Novlais speciaal ontwikkeld voor het brandwerend bekleden van voorzetwanden en plafonds.

De plaat is voorzien van CE-k. Geschikt voor brandwerend compartimenteren. De zichtbare plaat heeft eventueel afgeschuinde langskanten. De Promatect 1brandwerende plaat is een mineraal gebonden vezelversterkte calciumsilicaat plaat , gebaseerd op de Promaxon technologie,.


Zo zijn er tegenwoordig asbestvrije nobranda platen verkrijgbaar. Promat heeft asbestvrije promatect platen ontwikkeld. Koop of Verkoop brandwerende plaat op Marktplaats.

Nieuws “Waarom zou ik de betonconstructie in mijn gebouw aanvullend tegen brand beschermen? Beton is toch al voldoende brandwerend ? Deze vraag keert regelmatig. Promat beschikt over een compleet gamma brandwerende producten voor het opbouwen van brandwerende constructies.


Lichte, brandwerende , mineraal gebonden isolatieplaat. Vinylvloerbedekking met asbesthoudende onderlaag. Voor het bekleden van wanden, plafonds en staalconstructies Waterbestendig Snel en eenvoudig. Gyproc brandwerende wandplaat ca.


Het formaat van de brandwerende plaat is 260x60cm. Ons bedrijf is benaderd om brandwerende plaat (Promatect) opnieuw te schilderen. Zo is de plaat nĂ­et beplakt met papier of karton en is hij. Daarom wordt in situaties waar de staalconstructie in het zicht blijft vaak.


Nobranda : slecht hechtgebonden, bruin asbest,. Gebruik de wand van Permoxx. Ik zou het idd tegelen, en anders een plaat fermacell, promatect of nobranda tegenaan zetten, die je vervolgens weer kunt afwerken.


De Promat Promatect 1is een brandwerende plaat met een glad oppervlak en lichtgrijs van kleur.

Onbrandbaar - Goed isolerend en stabiel bij blootstelling aan vuur. Anders gezegd wordt Promatect-H gebruikt om een koof of boezem mee te maken of bijv. De toepassing is hetzelfde als bij gips,.


Ik moet deze stalen balk nu nog minuten brandwerend afwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts