woensdag 24 januari 2018

Oude franse luiken

Set oude deuren in de originele verf. Info over oude franse luiken. Resultaten van zoekmachines! Wij hebben diverse oude luiken op voorraad. Bent u op zoek naar oude luiken dan kunt u via het contactformulier de maat aan ons mailen.


Wij laten u dan weten of en.

Dubbel uitgevoerd met scharnieren zodat de twee panelen zelfstandig kunnen staan. Bekijk deze pin en meer op OldBASICS. Super leuk in een landelijk brocante interieur! Combineer deze oude deur met onze luiken en onze sfeervolle meubelen!


Diverse oude Franse deuren, alleen op te halen. De Luiken kunnen dubbelgeklapt worden. Rustieke landelijke spiegel met aan de bovenzijde een prachtige sierlijke franse kuif.


Oude luiken en spiegels zijn erg sfeervol om als woondecoratie te gebruiken.

Prachtige oude franse kapstok met identieke haken ,. Het luik kan niet meer zelfstandig staan en moet dus wel tegen een wand geplaatst worden. Een super stoer alternatief voor gordijnen en mooi in oude én nieuwbouwhuizen: houten luiken. Pak de zaag en maak in stappen je eigen luiken.


Dit weblog probeer ik met enige regelmaat. Beschrijving OUDE FRANSE LUIKENOud groene geleefde patina zeer oude luiken en beide kanten zijn prachtigdiv. Een ding is belangrijk: Franse luiken sluiten op de muren en niet zoals in Nederland gebruikelijk op de kozijnen.


Ergens in een frans brocante winkeltje in 't Gooi. Dit is het eerste luik wat ik kocht. Het ene luik nog mooier dan de andere. Op deze pagina vindt U een sellectie van Antieke Franse -, Egyptische-, Hongaarse-, Transvaalse- en Oekraïnseluiken. Alle Oude Bouwmaterialen in onze webshop vind je hier.


Sfeervolle louvre luiken om als decoratie binnen neer te zetten. De luiken en shutters hebben een mooie oude uitstraling en staan erg leuk voor het raam op de. Brocante Franse hoog houten geschakeld luik.


Dit artikel wordt niet verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts