woensdag 31 januari 2018

Naturoll 032

Op werkdagen voor 14:uur bestel morgen in huis. Naturoll 0is een glaswol van Knauf Insulation. Dit isolatiemateriaal is onbrandbaar en zeer geschikt voor isolatie van houtconstructies.


De naturoll 0is een zeer stevige, onbeklede glaswolrol voor thermische, akoestische en brandveilige. Perfect voor het brandwerend isoleren van houten constructies, zoals hellende.

Geschikt als dakisolatie (hellende daken), houtskeletbouw en prefab wanden. Sleiderink is Groothandel in Knauf glaswol isolatie! Deze glaswolrol is specifiek bestemd voor de. Een zeer stevige onbeklede glaswoldeken met een optimale isolatiewaarde en. Toepassing: De isolatieplaat vindt zijn toepassing als licht samendrukbare thermische,.


Nederlandse onderneming met een groot assortiment hoogwaardige isolatie materialen. Wij leveren aan de professionele bouw en de industrie. Standardly packed single rolls in package.

Hellende dakrol voor uitstekende thermische isolatie van HSB en prefab. Zeer stevige, onbeklede glaswolrol voor thermische, akoestische en. Omschrijving:deze onbeklede glaswolrol heeft een natuurlijk bruine kleur zonder toegevoegde kleurstoffen of pigmenten. De geventileerde gevelconstructie wordt door Eskra Bouw,.


Normale prijs: € 1per m2. Aanbiedingsprijs: € per m2. Cavitec 0: Glaswol met. TP 120A: Glaswol met EcoseTechnology: 034: Knauf Insulation B. Uw huis goed isoleren, begint met vloerisolatie. De vloer is namelijk het koudste deel van het huis.


De warmte stijgt namelijk, waardoor de vloer koud. Deze onbeklede glaswolrol heeft een natuurlijk bruine kleur zonder toegevoegde kleurstoffen of pigmenten. Stevige , onbeklede glaswolrol.


Glaswol is een van de meeste gebruikte isolatiematerialen in Nederland. Wij bieden u veel mogelijkheden met een breed assortiment! Levering gevelmaterialen voor het iconische STATE-gebouw: ca.

Knauf naturoll 0- naturoll 0- cavitec 0- div.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts