donderdag 1 februari 2018

Hardhouten onderdorpel

Hardhout kozijnprofiel 66x1mm. Toepassing in kozijnen als onderdorpel. Ook in gegronde en gegrond gevingerlaste uitvoering te leveren.


Het kozijnhout wordt geproduceerd in onze eigen timmerfabriek. Het is orgineel meranti hout van een.

Profiel C: wordt gebruikt als onderdorpel in kozijnen. Al aardig wat berichten gelezen hier op het forum maar heb toch nog enkele vragen betreft het vervangen van een onderdorpel bij een buitendeur. Deurdorpels zorgen ervoor dat water dat van een deur komt, niet in de spouwmuur of onderliggende constructie terecht komt.


Bovendien beschermen deurdorpels het kozijn. De onderdorpel is veel vaker van hardsteen of van natuursteen gemaakt. Steen slijt veel minder snel en hoeft dus minder vaak vervangen te worden,. Geprofileerd kozijnhout in verschillende lengtes verkrijgbaar.


Eenvoudig online bestellen.

Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde timmermannen uit uw. Vorige Artikel van Volgende. Overzicht Kozijnhout meranti.


Heb totaal meter liggen en. Hoe kan ik een onderdorpel plaatsen? Ik wil een houten dorpel plaatsen, gekocht bij de bouwmarkt.


Deze kunststof onderdorpel is geschikt om onder een hardhouten buitendeur kozijn te plaatsen. Deze dorpel is onderhoudsvrij en niet gevoelig voor slijtage. Meranti hout is perfect als buitenkozijn. Erg sterk, droogt snel zonder vervorming en heeft hoge isolatiewaarde. Bent u op zoek naar raam en kozijnhout?


Bij PontMeyer vind u een ruime keuze, gegrond of ongegrond en in diverse afmetingen. Op zoek naar een hardhouten tuindeur kozijn? Onze massieve hardhouten deuren zijn hier bij uitstek geschikt voor.


Wij bieden zelfs een achterdeur met slechts één onderdorpel waardoor de daglichttoetreding. Holonite produceert een breed assortiment dorpels voor binnentoepassingen.

Zoals standaard vlakke binnendeurdorpels, badceldorpels, schuine dorpels en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts