vrijdag 2 februari 2018

Leemstuc kleuren

Leem Edelpleister afwerklaag (finish in kleur ) Dunlagige, gekleurde leem afwerkpleister voor creatieve wandafwerkingen voor het interieur. Leemstuc , basisleem en leemfinish. Door eventuele bijmenging.


Het tadelakt van Ecobouwen is perfect geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Met deze speciale stuc, kunt u vrijwel elke denkbare vorm maken.

Nederland met meer dan jaar ervaring. Deze finish kan men in een heel scala van kleuren krijgen. Natuurlijke kleuren zoals leemkleuren zijn eigenlijk aardekleuren. Klopt ook wel want leem wordt opgegraven en samengesteld uit verschillende kleuren zand en klei en. Leem heeft zeer unieke eigenschappen waardoor geen andere soort stucwerk hier op lijkt.


Tegenwoordig is leemstuc in vele kleuren -waaronder helder wit- beschikbaar. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan vele soorten interieur,.

Onze leemverf is geschikt voor vrijwel alle ondergronden en verkrijgbaar in diverse kleuren. Direct uit voorraad leverbaar en gratis verzending vanaf EUR 9-. Bezoek onze toonkamer en we vertellen je graag alles over. Leem is een bijzonder mooi, stijlvol en gezond bouwproduct.


Het wordt vooral toegepast als stucwerk en leemverf, en steeds vaker voor leemkachels. Nieuw: Claytec basisleem grof met stro in kleuren Enkel of meerlagig basisleem voor binnen. Handmatig of machinaal aanbrengen op metselwerk en andere massieve.


Duro is damp- doorlaten. Leem en leemstuc en leemverf koop je bij Eco-Logisch. Alles op voorraad en te zien in onze showroom in Amsterdam. Voor een warme uitstraling is leemstuc aanbrengen op de muur ideaal.


Deze natuurlijke pleister heeft een okerachtige kleur en reguleert warmte en vocht. Bent u aannemer, bouwer, verwerker, professioneel klusser, architect of dealer en u heeft een heel project òf u moet een. Kiest u leemstuc omdat u het. Leemfinish wordt in een dikte van c.

Tierrafino Finish bijzonder en praktisch: het is kleur en stuc in één. Een prachtige finish voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werkruimten. Wilt u weten welke type Base geschikt is in welke situatie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts