donderdag 21 september 2017

Zinken wasteil

Voor iedereen een voordeel. Resultaten van zoekmachines! Ronde zilveren zinken teil liter - wasteil , plantenbak of drankemmer. De zinken wasteil werd niet altijd bij de kachel geplaatst.


Vaak stond de tobbe gewoon in de schuur en daar kon het behoorlijk koud zijn. Zinken wasteil gebruikt als plantenbak.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Deze leuke, landelijk ogende zinken teil is zowel decoratief in je tuin neer te zetten, als praktisch te gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld een paar leuke planten in. Mogelijk kun je dit omzeilen door de teil aan de binnenkant te voorzien van (noppen) folie. Ieder jaar wordt er in oktober, tijdens de herfstvakantie, het Rozema Open Indoor Jeugdherfsttoernooi.


In deze zilveren teil past ongeveer liter. Mooi oud en verweerd brocante zink , voor stoere uitstraling. Stoere oude teilen en gieters passen in.

Mooie zinken potten vol met kruiden. Gewassen en verlicht genieten! Schoonlicht is gemaakt van een zinken wasteil.


De druppels van de laatste die zich er in heeft gewassen, hangen nog aan de bodem. Vroeger werd een zinken teil gebruikt om water te vervoeren, dieren eten te geven en zelfs in te badderen, maar tegenwoordig heeft deze teil vooral een decoratief. De minivijver kan onder andere bestaan uit een houten of plastic (cement)kuip, een halve regenton, een zinken teil, of een grote plastic, houten,.


Wasteil van gegalvaniseerd vertind metaal met roestgarantie. Leuke wasemmer voor in de badkamer maar ook goed bruikbaar als afvalemmer in de keuken. Koop D0van Streets Ahead voor uw poppenhuis bij Hobbyboutique Monique. Grote oude Franse zinken wasteil , in hele gave staat!


U kunt er een plantenbak van maken, uw was in doen of. Een teil (ook tobbe) is een ronde, maar ook vaak ovale bak, die vroeger vooral van verzinkt metaal werd gemaakt. Deze werd gebruikt voor de was en, toen. Kenmerkend door de landelijke stijl in een gave zink kwaliteit.


Ziet er zeer goed uit en leent zich perfect voor diverse doeleinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts