vrijdag 29 september 2017

Douglas pergola

Reserveer online, laagste prijzen. Wilt u een heerlijk plekje om te zonnen, een deel schaduw of liever bescherming tegen weer en wind? Pergola bestellen in alle afmetingen en houtsoorten bij Pergolazonweringkeuze. Kies een speciaal maatwerk gemaakte Pergola.


Ook andere overkappingen zijn door onze vakmannen te realiseren.

Ook speciaal voor u op maat! Douglas pergola en andere houtsoorten vindt u hier. Of maak een pergola van vierkante palen van hardhout of Geïmpregneerd tuinhout.


Een pergola op maat gemaakt voor De Tuinen van Appeltern. Deze pergola vindt u bij de ingang. Het eerste project wat wij voor de Tuinen van Appeltern hebben mogen.


Een plek waar u ‘s avonds omringd door dierbaren van de zwoele zomeravonden kunt genieten. Deze vrijstaande pergola kan u overal in de tuin plaatsen (zonder muur).

Bekijk de mogelijkheden in onze collectie. Door het Coolfit harmonicadoek dicht te schuiven creëert u eenvoudig schaduw. Bij bestelling haal je het complete pakket in huis. Onlangs is bij landgoed Rheins in Enter deze mooie pergola van ons Douglashout gebouwd.


Een mooi stukje vakmanschap gemaakt door de firma Roetgerink uit Goor. Groot assortiment douglas palen. Kies uit fijnbezaagd en geschaafd hout, vele diktes en lengtes voorradig.


Bestel voordelig uw hout online en maak de mooiste pergola. Cortenstaal is zeer populair in de architectuur, bouwtechniek en vooral, in de landschapsarchitectuur. Benieuwd naar de mogelijkheden en de voor- en nadelen?


De entree van een gezellig plekje of de doorgang naar de kruidentuin. Bent u meer opzoek naar een robuuste. Met een pergola in de tuin creëert u nieuwe dimensie. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Schaduwdoek LxB: 324x324cm. Vers gezaagd eiken en douglas constructiehout is duurzaam en daardoor zeer geschikt voor het bouwen van o.

De Nesling Pergola Stand Alone is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wij leveren TOP-Kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Bouwie Handelsonderneming B. Of dat nu een robuuste overkapping is, een douglas schommel of iets voor de bestrating?


Dat is bij ons binnen no-time getegeld! WAAROM KIEZEN VOOR OUTDOORGIGANT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts