maandag 18 september 2017

Nemef 132

Nemef 1prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit maakt het uitboren van de cilinder onmogelijk! Bekijk onze gelijksluitende cilinders hier!


Het assortiment bestaat onder andere uit veiligheidssloten, meerpuntssluitingen. Altijd bezorgd met gratis verzending!

Voor het hogere risico segment met boor en kerntrekbeveiliging. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Dit is de hoogste beveiligingsnorm wat betreft. Bij opties het nummer vermelden.


Als groothandelaar en importeur van onder andere hang en sluitwerk, sleutelmachines sleutels en. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Goedgekeurd conform SKG Extra Zwaar inbraakweren en PKVW Kenmerken. Voorzien van boorbelemmering en.


Adviesprijs: € 21Onze prijs: € 1555.

Maak van elke klus of project een succes! Topkwaliteit √ IJzerwaren √ Hang- en sluitwerk √ Gereedschap en andere √ klus- en bouwgerelateerde producten. Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Veiligheids model, met boorbelemmering aan beide zijden.


Aftastbeveiliging en anti. Besteleenheid Per blister. Bij HORNBACH draait alles om bouwen, wonen en tuin - wij laten je zien hoe het moet en jij kunt aan de slag met je project!


Met onze projecten stijg je boven jezelf. Door de Security Card kan alleen de eigenaar sleutels laten bijmaken. De gevarenfunctie zorgt dat de cilinder ook opent als aan de. NEMEF Cilinders zijn een van de meest toegepaste profielcilinders op de Nederlandse markt. Intersteel Deurkruk Ton Basic met vierkant rozet nikkel.


Impresso Retford op vierkant schild - Klaviersleutel mm. Met boorbelemmering en anti-slagpick voorziening. Dubbele veiligheidscilinder met verstelbare meenemer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts