vrijdag 1 april 2016

Restaurant hout

Hout : tijdelijk Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Laagste Prijs van Nederland! Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag.


Lekker dineren, ontbijten of lunchen in een heerlijke sfeer.

Uit eten Bij Teus is een bijzondere beleving! Alleen of met grotere gezelschappen: iedereen is altijd welkom voor een diner bij ons restaurant in Houten. Naast de keukenbar beschikt het restaurant over een prachtig terras en een speciale ruimte (vide) voor groepen en gezelschappen. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen!


Een absolute aanwinst voor Amsterdam! Dit jaar is het event gepland op september en zijn wij er. We nodigen u van harte uit in ons vernieuwde restaurant Op onze smaakvolle kaart vindt u vast en zeker een heerlijke maaltij snelle snack of een lekker ijsje.


De Pannenhuisstraat is een zandpad en wij zitten aan het einde daarvan op kruising Bergsebaan. Profiteer van Super Aanbiedingen!

GASTERIJ DE HOUT verdient een dikke in de Vrij Culinair van de IJmuider Courant. Of u via de voordeur of over het terras bij ons binnenkomt: u stapt een gastvrije wereld binnen! De lichte ruimte is een mix van.


Met clip zodat In de Waag regelmatig kan wisselen van kaart. Het restaurant heeft zes kamers met elk een eigen thema. Bij mooi weer kunt u ook op het gezellige Koeckersterras zitten.


De kids kunnen zich heerlijk uitleven. Restaurant Houdt van Eten, al ruim zes jaar een begrip in Groningen. Het kiezen van een naam voor een restaurant is vaak een heel proces. De naam stond al vast voordat wij een concept hadden verzonnen! Van de stoelen en de vloeren tot de barkrukken en de fotolijsten.


De mooiste feestlocatie en trouwlocatie in Delft. Knus, het leukste partycentrum van Delft, Delftse Hout. Maar minuten vanaf het centrum.


In onze lounge kunt u terecht voor een huisgemaakt aperitief, een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts