dinsdag 19 april 2016

Flexibele tochtstrip

Tochtstrip bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Transparante tochtstrip met D profiel. One size fits all, duurzame extra flexibele tochtstrip voor houten en kunststof kozijnen, ramen en deuren. Zelfklevende tochtstrip van geschuimd kunststof voor grote kieren bij alle typen deuren en ramen.


De keuze voor het soort tochtband of tochtstrip is dus afhankelijk van de prijs die je er voor over hebt. Voor diverse kierbreedtes een passende oplossing. Dorpelstrip, tochtstrip en tochtband.

Flexibele schuimrubber, zelfklevend. De tochtstrip is zelfklevend en daarom eenvoudig en snel aan te brengen. Geschikt voor alle typen deuren en ramen. In diverse merken verkrijgbaar!


Met een flexibele borstel heeft u een veelzijdige afdichting tot uw beschikking en bespaart u enorm op ruimte, afval en logistiek. Ruimte besparen in uw montage bus. Alleen in de bouwmarkt te koop. Celrubber neopreen en EPDM geleverd als tochtstrip , tochtban afdichtingsband en stansdelen.


EKI levert EPDM en neopreen schuim zelfklevend en onbelijmd. Die kans bestaat als u tochtwering zoals band en flexibele kunststof profielen in de sponning aanbrengt. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Mohair borstel of Mohair kunststof borstelstrip of zacht tochtband of haren tochtband of haren tochtstrip.


De flexibele Mohair tochtband is in de. De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend.

Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop? De grootste energiebesparing in huis realiseer je met simpele isolatie. Verhoogt het comfort en de montage is zo gedaan. De Quick Seal borstels zijn een flexibele variant van de borstelstrippen en borstellatten.


Deze siliconen tochtstrip is makkelijk aan te brengen met dubbelzijdige tape. Het flexibele materiaal zorgt dat uw deur goed sluit en tocht geen kans heeft om uw huis. Vind de beste selectie tochtstrip borstel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit tochtstrip borstel voor de dutch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts