vrijdag 22 april 2016

Karperboot rubber

Met uitstekende vaareigenschappen. Gratis verzending boven de €50. Lelysta Steenwijk en Tilburg. Bekijk alle nieuwe producten. Duizenden profielen standaard en op maat gemaakt - Ruime Voorraad.


Een opblaasbare boot is de ideale manier om vanuit uw eigen boot te kunnen vissen, waar en wanneer u maar wilt.

Dé specialist in karperboten. Kies, vergelijk en koop ze gemakkelijk en veilig. Supersnel en gratis thuis bezorgd! Welkom op de website van Dé Karperbootshop. Raptor is dé expert voor bootvisserij op karpers.


Onze karperboten zijn speciaal ontwikkeld voor én door karpervissers. Onze boten zijn van hoge kwaliteit door. De Kolibri KM-2Karperboot biedt plaats aan één volwassene plus bagage en beschikt over een lattenbodem.

De boot is klein, snel op te bergen en tegelijkertijd. Alumacraft karperboot met Yamaha buitenboordmotor Aluminium alumacraft platbodem 4m met afdekzeil, trailer en een yamaha buitenboordmotor. Vele aanbiedingen bij bol. Aluminium is onderhoudsvrij, en staat dus.


Rubberboten koop je eenvoudig online bij bol. Alles voor de Karper Visser. Een Nieuwe Karperboot Kopen? Wilt u een ontspannen tochtje maken met uw rubberboot of op een rustig plekje vissen?


Wij bouwen custom-made aluminium boten voor de pleziervaart en visserij voor een betaalbare prijs. De goedkoopste Zodiac rubberboten vindt u hier. Een goedkope Zodiac rubberboot koopt u bij Kewi watersport.


NIEUW: SARIS bagage wagen. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Vortex 2DLX en de Vortex 2ad (airdeck).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts