woensdag 16 september 2015

Magnetische raamhor

Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Grote collectie raamhorren vind je hier! Raamhorren tegen de laagste prijzen.


Onze raamhorren zijn uniek op het gebied van bevestiging, afwerking, flexibiliteit, dikte (mm), lage prijs, en de mogelijkheid om de hor te gebruiken in combinatie. Een magnetische hordeur bestellen.

Profiteer van de voordelen: Vlijmscherpe prijzen Gratis bezorging Snelle levering Persoonlijk advies! Screenlite insectenwering magnetisch 1x 150cm grijs met wit kopen? Zoals met een rolsysteem, hiermee kun je de raamhor eenvoudig omhoog en omlaag bewegen.


Of met klittenband en een magnetische strip. Eenvoudig uw raamhor samenstellen met de configurator. De voordelen: Profiteer van vlijmscherpe prijzen Gratis bezorging Snelle levering!


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Verlopen gerelateerde aanbiedingen. Bekijk hier ons assortiment en bestel veilig en snel alles voor uw magazijn. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel alles voor uw magazijn of kantoor. Magnetische producten kopen?


Bevestig uw eigen scharnierende raamhor of hordeur met een Horrenbouw magneet. Deze magneet houdt uw voorzethor moeiteloos op zijn plaats en. Met Bruynzeel horren bent u altijd verzekerd van een goed passende hor, die in allerlei afmetingen - veelal op maat - te leveren is. Deze handige raamhor is een praktische toevoeging aan uw huis of kantoor. De hor houdt insecten zoals vliegen,.


Info over magnetische hordeur gamma. Resultaten van zoekmachines! Set van stuks profielen voor Ki-tec magnetische raamhor type KR afmeting 1x 1cm. Weet u niet welke hor u moet kiezen?


Gebruik de Keuzehulp van Horren. De beste oplossing hiervoor is het plaatsen van een raamhor.

Een raamhor kun je in diverse uitvoeringen samenstellen. Er zijn rolhorren en inzethorren. Rol magneetband met aan de ene zijde een magnetisch veld en aan de andere zijde een premium zelfklevende lijmlaag met schutblad.


Houdbaarheid kleefstof: maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts