woensdag 30 september 2015

Dorma ts 93 prijs

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk meer dan deurdrangers. Deurdrangers van alle merken online. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel.

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Sluitkracht EN 2-traploos instelbaar en. TS B Volle verpakking Eenheid. Info over dorma ts prijs. Resultaten van zoekmachines!


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs ! Drie stuks beschikbaar liefs in een koop.

Handleiding instellingen DORMA TSinstellen sluitkracht instellen sluitsnelheid - 0ยบ Door het verdraaien van de zeskant schroef aan Door het. Ten behoeve van deursluiter TS 93B c. De perfecte oplossing voor elke. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service. De prijs van glijarmen is daarentegen hoger dan die van schaararmen.


Dorma TS tot goedkoper. Voorzien van hydraulische openingsdemping, zodat de. Complete set inclusief glijarm en wordt geleverd met een boormal voor een eenvoudige montage. The proven DORMA technology featuring.


Geschikt voor brand- en rookwerende deuren. De TS schaararmdeurdranger is voor vrijwel alle deurbreedten. In de ontwikkeling van de DORMA TS zijn decennia ervaring.


DORMA systeemdeurdranger met vastzetglijarm in standaard uitvoering. Deze deurdranger is getest. De deuren zijn voorzien van een multifunctioneel hydraulisch gedempte.


De DORMA TS voldoet aan de hoogste eisen op gebied van mogelijkheden en gebruikscomfort.

De voordelen :geschikt voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts