donderdag 24 september 2015

Espagnolet met slot

Kwaliteit voor de beste prijs! Vind jouw Slot in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Sloten van alle merken op beslist. Ook als u een ruimte op slot wil.

Anders dan bij een pomp- espagnolet wordt dit type slot bediend met een sleutel. Balk-espagnoletten zijn verkrijgbaar in SKG goedgekeurde uitvoering. Espagnolet sloten Hier vindt u ons assortiment espagnolet sloten. Met deze sloten beveiligt u deuren en ramen met een espagnolet sluiting. Wilt u uw ramen en deuren beveiligen met een espagnolet slot dat u van binnenuit kunt vergrendelen?


Bij Marenco bieden wij speciale Mul-T-Lock espagnolet sloten die u. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Daarnaast is het mogelijk om een slot te bevestigen op de stang. Op de wat ouderwetsere houten stolpdeuren zit meestal een pomp- espagnolet. Deze wordt bedient met een hendel.


De sluitstangen hiervan lopen zichtbaar over de deur. Voor extra veiligheid zorgen deze espagnoletten ook als u kiest voor een exemplaar met een. Hoe werkt een espagnolet ? In het midden worden ze bediend met een deurknop, deurklink of hendel, die de. Nemef hoeksluitplaat voor espagnolet. Het slot wordt geleverd met sluitplaat.


Karakteristiek afsluiten van ramen en deuren doet u met een espagnolet. De opvallende sloten zijn verkrijgbaar in zwart smeedijzer en een roestkleur. Een spanjoletsluiting wordt mede tegen inbraak beveiligd door een klein busje met een slotje ,. Een espagnolet is een sluitwerk met een stang die je met een hendel dichtklap. Ze zijn vaak op kiepramen en openslaande ramen te vinden.


Heb jij een soortgelijke klus?

Plaats hem dan op Werkspot. Uitvoeringen espagnolet met slot Montage als espagnolet (zie voorgaande), de nacht-schoot valt hier tussen de espagnoletstangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts