woensdag 29 juli 2015

Ladder hoogte

Op deze pagina kunt u berekenen hoe lang de ladder moet zijn die u nodig heeft. U geeft simpelweg te hoogte op in meters van de te overbruggen hoogte. De stahoogte op de ladder is bij voorkeur maximaal meter, en in bepaalde gevallen een uiterste grens van meter.


Voor de stahoogte wordt de hoogte van de voeten. Bent u op zoek naar een goede ladder voor thuisgebruik, of professionele klussen?

Valgevaar is een van de grootste risico’s voor een arbeidsongeval. In Nederland gebeuren er jaarlijks op het werk zo’n 1ongevallen met een ladder. Vergelijk Ladders eenvoudig online op VERGELIJK. Klik hier, bezoek onze website en vind de goedkoopste en beste ladder.


Driedelige reformladders koopt u bij LadderExpert. Daarnaast hebben we vele andere professionele ladders en trappen in ons assortiment! Een driedelige reformladder.


Over het gebruik van de ladder als werkplek worden op branche niveau afspraken gemaakt.

Bekijk het complete Altrex assortiment en vind het product dat bij je past! Het aanbod ladders is enorm. Voor elk type taak en elk type woning bestaat er een geschikte ladder. Met een ladder , trap of steiger kom je eenvoudig bij de moeilijk bereikbare plekjes.


Bekijk en vergelijk onze huishoudtrappen, ladders en veel meer. Bekijk ons assortiment Ladders in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Het werken met de ladder , is risicovol. Dit heeft enerzijds te maken met vallen van hoogte , bijvoorbeeld door het wegglijden of omvakken van de ladder.


Een ladder of leer is een klimgereedschap, bestaande uit twee bomen (of stijlen) met daartussen een aantal dwarsregels, de sporten. Er zijn twee soorten ladders. Bij werkzaamheden op een ladder worden strenge eisen gesteld. Hier staat omschreven wat de regels zijn.


Meer dan jaar ervaring Hulp in. Koop of Verkoop ladder 3xop Marktplaats. Deze allround reformladder van Altrex – met 3xsporten - is onmisbaar voor klussen in en rond het huis.


Bestel eenvoudig en snel de beste ladders, trappen en steigers bij Zamro.

Dé online technische groothandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts