dinsdag 14 juli 2015

Kastanje crackers

Bestel kastanje crackers bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Biologische crackers gemaakt van tamme kastanjemeel en rijstmeel. De crackers zijn heerlijk luchtig en kna. Een makkelijk en bijzonder smakelijk recept. Kastanje crackers met stukjes kastanje.


Bak ook eens knapperige crackers.

Proef de herfst met tamme kastanjes. Info over kastanje crackers. Resultaten van zoekmachines! Het kastanjemeel geeft een. Bij onze kassakoopjes vind je kastanjecrackers.


Licht zoetige crackers gemaakt van kastanjemeel. Op deze manier eet je ook eens kastanje. Let op: Wij mogen geen claims over de werking van een product op onze site publiceren, tenzij de geclaimde werking overeenstemt met de informatie die de fabrikant op.

Gebruik: Gebruik voor lunch of diner, met of zonder zoet of zout beleg. We bieden een mooi assortiment natuurvoeding, supplementen, en natuurlijke verzorgingsproducten. De natuurvoeding in onze reform winkel is.


De smaak is zeer verfijnd. Deze glutenvrije en krokante. De kastanje is daarnaast een geneeskrachtige noot. Koop uw glutenvrije Crackers bij Le Poole.


Bekijk ook de rest van de glutenvrije producten. Gratis verzending boven de €45. Tamme kastanje crackers voor slechts € 17. Ideaal als ontbijt of tussendoortje met een gezonde topping.


Een heerlijke vervanger van de boterham. Krokante biologische crackers met kastanje. Een goed basis recept voor low FODMAP crackers. Voeg smaakmakers toe naar wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts