woensdag 25 februari 2015

Vuren steigerplanken

Steigerplanken vanaf €per meter. Heeft u een vraag voor ons? Geschaafde vuren balken en latten te gebruiken voor eindeloos veel doeleinden. Schuren is niet meer nodig!


Zeer mooie kwaliteit vuren steigerplanken met een afmeting van 28x195mm. Deze planken zijn ideaal voor verschillende timmerwerken.

Deze vuren steigerplanken beschikken over rechte hoeken. De planken hebben het formaat x. Steeds meer mensen ontdekken de glad geschaafde steigerplanken. Deze zijn niet ruw en splintervrij. Ook heeft geschaafd steigerhout meestal.


Eppinga heeft de grootste voorraad van Groningen, Friesland en Drenthe. Bestel online via Eppinga. Door de combinatie van een laag gewicht, en sterkte. De nieuwste trend is kant en.

Prachtige vuren steigerplank grijs gedompeld 29x195mm van meter lang bestelt u voor de beste. Te gebruiken voor vele doeleinden en evt. CanDo steigerhout vuren 30x62mm vergrijsd 2cm. De steigerplank heeft een fijn bezaagde structuur.


Het hout is glad van structuur, schuren is niet perse nodig. Deze steigerplanken zijn leverbaar in licht- of donkergrijs geïmpregneerd. Goede kwaliteit steigerplanken voor een leuke prijs om zelf een mooie steigerhouten meubel te maken. Zoveel hout om uit te kiezen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Woodvision steigerplanken aanbied.


Spar is in Nederland de meest voorkomende houtsoort waarmee gewerkt wordt. Zwart geïmpregneerde vlotdelen, ook wel potdekselplanken, of zwarte steigerplanken genoemd. Zeer scherp geprijsd en levering door heel Nederland! Vuren plank steigerplank 2x20.


Bent u op zoek naar glad geschaafde Noordeuropees vuren steigerplanken met rechte hoeken? Wij hebben alleen nieuwe steigerplanken in ons assortiment. U bent er altijd van verzekerd dat deze planken schoon zijn in tegenstelling tot gebruikte.


De laagste prijzen van West-Nederland. Laat je creatieve geest helemaal los en maak je eigen unieke meubels van steigerplanken.

Ook wel steigerhout, steigerdelen, of bouwplanken genoemd. Nergens goedkoper, levering in heel Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts