vrijdag 13 februari 2015

Axa raamboom met knop

Dé specialist op het gebied van raambeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Knop bestel je in onze webshop. En wordt geleverd inclusief sluitkom.


Voor buitendraaiende ramen en deuren.

De Axa raamsluiting rechts met knop buitendraaiend wit is geschikt voor rechts naar buiten draaiende ramen en wordt geleverd in de kleur wit. Raamboom voor naar buitendraaiende ramen. Compleet geleverd met opbouw sluitkom. AXA raamboom met sluitplaat en drukknop rechts F2.


Ontneem inbrekers hun simpele binnenkomer. Een raamboom is een bijzetslot op uw venster. Door dit extra slot te plaatsen verhoogt u de veiligheid van uw woning. In diverse merken verkrijgbaar!


Veiligheidsraamsluiting druk-draai, rechts, gelijk,.

Vind axa raamsluiting op Marktplaats. Raamsluiting van √ AMI √ Hoppe √ AXA is van hoge kwaliteit! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Nemef knop kerntrekcilinders. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Axa raambomen aanbied. Het slot voldoet hiermee aan de hoogste eisen die het.


In one webshop vindt u diverse raamboompjes van Axa. Een met een brede sluitkom en de ander met een smalle sluitkom. Axa veiligheidsbeslag raamboom drukknop.


Belangrijk is wel dat je het juiste model aanschaft. Niet ieder slot is geschikt voor iedere deur of ieder raam. Rechtsdraaiende aluminium raamsluiting met knop.


AXA Curve S- knop veiligheidsbeslag PCanti-kerntrek bestellen? Bij Bullstore bestel je dit product online tegen de scherpte prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts