maandag 16 februari 2015

Kinder zand

Kinderen klooien graag met zand , maar niet iedereen heeft de luxe van een zandbak in de tuin. Super Sand - Kasteel 900g zand - Speelzand - Goliath. Haal het plezier van zand in huis, zonder troep! Zand waarmee je kunt kleien. Urenlang kijkplezier voor peuters en kleuters.


Kijk hier naar de leukste afleveringen van.

Tijd om lekker buiten te spelen! Ik zet de leukste zand - en watertafels voor je op een rij. Het mooie weer komt eraan. Met gekleurd zand maak je een heel mooi kunstwerk. Door steeds een stukje van de tekening los te halen.


Goedkope watertafel of duurdere watertafel gemakkelijk uitkiezen. Zandkleurplaten maken is de nieuwe rage op creatief gebied. NĂș TOP watertafel met flinke korting!

Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats. Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele andere Baby- en Kinderspullen! Bouw de mooiste creaties met zand en water in een schitterende zand - en watertafel van Bart Smit! In ons assortiment vind je vele prachtige, stevige modellen.


Zoek je een zandbak voor de kinderen? Als je kiest voor een zandbak met deksel of afdekhoes, wordt het zand niet vies door weersomstandigheden of door bezoek van katten. Goed voor de ontwikkeling van je kind.


Een zandtafel, watertafel of een combinatie van beiden zorgen voor urenlang speelplezier. Kastelen bouwen, koekjes maken of lekker kliederen in het zand en water. Dit speelzand van Decor is getest op veiligheid en vrij van gevaarlijke bestanddelen, hierdoor is dit zand uitermate geschikt voor zandbakken zodat je de kinderen. Voor de allerkleinsten ook een leuke picknick- zand -en watertafel, om te picknicken, taartjes bakken of gezellig kletsen.


Ooit je eigen film geregisseerd? Of het nieuws gepresenteerd? Dat kun je deze zomer leren! Filmkamp staat bol van film, avontuur en creativiteit.


Schepjes, harkjes, zandbakvormpjes, graafmachines en nog veel meer zandbakspeelgoed om lekker met zand te spelen in de zandbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts