dinsdag 3 februari 2015

Mahonie houten vloer

Deze week totale fabrieksleegverkoop. Van visgraat tot aan fineer. Voor ieder een vloer naar wens! Ruim aanbod oude houten vloeren. Bekijk hier onze aanbiedingen!


Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs.

Groot assortiment van A-merken! Vind jouw vloer in onze unieke collectie. Sipo mahonie is rood bruin van kleur en is voor de meubel en jachtbouw de meest. Vloer moet wel behandeld worden en naden schoongemaakt. Mahonie hout gezocht in de regio Friesland?


Wij leveren vloerdelen voor houten vloeren in een groot aantal soorten volhout, multiplank en tapis, en voor zowel binnen- als buitenvloeren. White wash – Wij verkopen talloze houten vloeren met een white wash effect. U kunt kiezen uit doorschijnen, half doorschijnend en dekkend white wash.

Kom bij ons langs om het aanbod te bekijken! Vloeren van alle merken op beslist. Massieve planken hebben een nostalgische uitstraling. Een eyecatcher in elk interieur! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Mooie gave massief eiken houten vloeren. Sterk, onverwoestbaar, geschaafd en geschuurd met veer en groef rondom. Ook eiken houten vloeren geoliede vloeren worden gezeept. Houten vloeren olie en zeep. Antieke houten vloeren , Antieke houten vloeren zijn schaars.


BAX prijzen houten vloeren. Gebruikte cookies Om jouw gebruikerservaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies. Toe aan een nieuwe vloer ? Zo repareer je een krasje op je houten vloer.


Een vloer vraagt om contrast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts