vrijdag 20 september 2019

Swela doek

Swela -zonweringstoffen maken het verblijf in de buitenlucht gewoon aangenamer. De zonwering stoffen weren niet alleen de hitte, maar dienen ook als UV-bescherming en. SunSilk SNC: Nieuw in onze collectie is SunSilk SNC (Smitz Nano Clean) van Swela.


Dit doek is een hightechweefsel van polyester. De innovatieve oppervlakveredeling.

Restant rol zwart zonweringdoek 200cm lang. Het doek bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van je zonwering,. Swela Perla FR (niet voor markies) Screendoek.


Swela screendoeken met verschillende lichtdoorlatendhei in een groot aantal kleuren. Het komt erop neer dat mensen die onder een zonwering of textieloverkapping vertoeven 80x zo lang in de schaduw van een doek kunnen zitten dan in de felle zon. Bestelt u voor €25- of meer,. Het nieuwe polyester doek van Swela.


Door de nieuwste nanotechnologie is dit doek vuil- en waterafstotend.

Ook als het gaat om de keuze van het doek voor uw zonnescherm. Haak Zonwering heeft een uitgebreid assortiment. Is het doek van uw zonnescherm aan vervanging toe? Kies een op maat gemaakt zonweringdoek en monteer het eenvoudig zelf!


Copyright Comfort Zonwering Specials Haarlem. Eenvoudig en snel zelf uw doek bestellen. Wilt u het zonwering doek vervangen van uw knikarm zonnescherm. Wij hebben zonwering doeken van Dickson en Swela.


Voor de doekkleur heeft u keuze uit de collecties van Swela Sunvas, Dickson, Tibelly. Koop deze of andere zonweringsdoeken aanbiedingen goedkoop bij Aluparts, hët adres voor. Nu gemakkelijk online uw prijs berekenen en bestellen.


Nuttige info en onderhoudtips over dit excellente bootdoek De namen Markilux en Swela. In de Rayos collectie van Swela zit een bijzonder doek met een eigen verhaal. Vertaald betekent dit ‘vrijheid’. Zonwering Doeken Op deze pagina vind u een overzicht van onze leverbare doek kleuren.


Het doek Orchestra MAX garandeert u een heel goede en lange kleurbestendighei en buitengewoon goede bescherming tegen uv-stralen en weersomstandigheden,. Dit merk doek is door de hoge treksterkte goed in staat de mechanische belasting van een zonweringsysteem jarenlang te ondergaan zonder te scheuren.

Alle merken die wij voeren zijn van uitstekende kwaliteit en zijn zeer goed bestand tegen. Schmitz-Werke GmbH levert met het merk swela een uitgebreide collectie actuele zonweringdoeken. Ieder doek in banen wordt standaard uitgevoerd met een dubbele naad bij de onderzoom, hét handelsmerk van Hylas. Dat is niet alleen herkenbaar,.


Voor buitenzonweringen als knikarmschermen, uitvalschermen,. Collectie zonweringdoeken. We voeren de collecties van Swela ,Dickson, Para, Sattler en Tibelly welke ieder seizoen worden aangepast aan de huidige trends.


Zonweringsdoeken: De zonweringsdoeken van het merk Tibelly en Swela dat Aluparts levert, is geschikt voor het vervangen van het huidige doek van uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts