maandag 30 september 2019

Easyfit window

Om de Yepp Easyfit te gebruiken heb je een bagagedrager nodig met een zogenaamd “ Easyfit window ”. Bekijk de lijst van fietsen met Easyfit window. Fietsen met een standaard “ Easyfit window ” waar de GMG Yepp kinderzitjes met Easyfit op passen. Je monteert de Maxi Easyfit direct op alle bagagedragers met een Easyfit - window.


Sneller en eenvoudiger bestaat niet!

Kijk hier voor de fietsmodellen met Easyfit - window. The best value for money uPVC Windows Doors and Conservatories in the U. Dear Customer, Welcome to Easyfit. Maar ook als uw bagagedrager geen Easyfit Window heeft, kunt u door middel van de Yepp Easyfit Adapter toch een Easyfit kinderzitje op uw fiets monteren. Passend op bagagedragers met een Easyfit - window of dragers die voorzien zijn van een Thule Yepp Maxi Easyfit Adapter (apart verkocht).


Offering the best quality Windows, Composite doors, Bi-Fold doors and Conservatories at the cheapest. EasyFit Window Warehouse, Handforth. Onderstaande fietsen hebben een Easyfit window.

Staat uw fiets er niet tussen? Wanneer uw fiets geen Easyfit window heeft, is het mogelijk om de Yepp Easyfit Drager. Hier kun je heel gemakkelijk een Yepp Maxi Easyfit zitje op monteren.


En heeft uw fiets een dergelijke achterdrager die kilo aankan, maar géén zogeheten Easyfit window heeft? Monteer dan eerst even de Easyfit drager. Hieronder treft u de fietsen welke zijn voorzien van een easyfit window Op deze bagagedragers kan het easyfit zitje direct gemonteerd worden.


Styles, colours and finishes to suit any new-build or replacement project. DRAGER A GMG YEPP RACK ZILVER. Geschikt voor zowel Yepp Maxi. Geprobeerd op een fiets met een easyfit window in de bagagedrager en een fiets met de speciale easyfit -adapter. Dit buitengewoon sterke Junior Easyfit achterzitje biedt 6- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid en comfort.


Het stoeltje heeft een robuuste en stoere look. De bagagedrager is voorzien van een Yepp easyfit window wat inhoudt dat er makkelijk een achterzitje op geplaatst kan worden. Gmg Yepp Easyfit fietsstoeltjes en de kleinste prijs.


Kan uw bagagedrager kilo dragen, maar heeft deze geen Easyfit-window ? Dan is er ook nog altijd een adapter als deze: de Maxi Easyfit (tevens voor e-bike!). Slechts door het aandraaien van de knop aan de achterzijde, zet de Yepp Maxi Easyfit zich spelingvrij vast in het Easyfit Window (niet meegeleverd).

GMG Yepp achterdrager zilver met een geintegreerd Easyfit window en is geschikt voor zowel Yepp Maxi Easyfit als de Yepp Junior Easyfit , Deze bagagedrager kan op. Dit GMG Yepp kinderzitje is geschikt voor fietsen waarbij een Easy Fit Window in de drager zit. Zie verder in de omschrijving of uw fiets dit heeft.


GMG drager adapter Easyfit - Adapter voor bagagedrager zonder Easyfit-window , zodat hierop een Yepp Maxi Easyfit geplaatst kan worden. Vind yepp easyfit op Marktplaats. Je zet de Junior Easyfit direct op alle bagagedragers met een Easyfit window en die kg kunnen dragen.


In deze montage video wordt door onze Yepp Genie op een simpele manier uitgelegd hoe eenvoudig de montage van de Yepp Maxi Easyfit is op een fiets die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts