dinsdag 13 november 2018

Regenwater gebruiken in huis

Groot aanbod en geen wachtlijsten! Vind direct jouw nieuwe huis. Wij gebruiken standaard cookies voor gepersonaliseerde content, ads en het delen via social media. Vang regenwater op via een regenton of put om je planten te bewateren of.


Ken een huis waar men al meerdere jaren regenwater gebruikt voor douche en ook voor de kranen in de badkamer. Er zijn nog nooit problemen geweest i.

Geen reden voor blijdschap, vindt u? Toch wel, want u kan regenwater gebruiken voor allerlei toepassingen in huis. Wat moet je voorzien als je regenwater wilt gebruiken ? Welke regenwaterput kies je? Welkom op de grootste lamp met sensor webwinkel. Wij zijn officieel Steinel LED sensorlamp dealer, alle soorten sensorlampen en bewegingsmelders. Voor de was, het spoelen van het toilet, de schoonmaak en het besproeien van de tuin is regenwater geschikt.


Als we daarvoor dan geen drinkwater meer gebruiken zal het grondwater-peil minder snel dalen dan de laatste jaren het geval is. Je zal niet meteen aan regenwater denken als je het toilet door wil spoelen, of een wasje wil draaien.

Gaat u regenwater gebruiken voor toepassingen in huis ? Regen valt gratis uit de lucht. Zoals het aansturen van uw wasmachine of toilet? Kies dan voor een van deze pompen! Door regenwater te gebruiken voor een aantal toepassingen, kunt u drinkwater en dus de. Het water dat u opvangt, wilt u nu natuurlijk ook in huis gebruiken.


Je kunt ermee poetsen, het toilet doorspoelen … Dat is goedkoop én goed voor het milieu. Hoe kun je het veilig gebruiken ? Tips - Schakel een specialist in voor het bepalen van de afmetingen van de tank. Dit vereist namelijk deskundigheid en is afhankelijk van het dakoppervlak, het.


Waarvoor kun je regenwater gebruiken ? Via een apart circuit verdeelt een pomp het regenwater in huis. We gebruiken veel drinkwater,. Voor heel veel zaken in en rondom het huis kunnen we prima regenwater gebruiken in plaats van drinkwater.


In huizen met loden leidingen. Hemelwater (smelt- en regenwater ) gebruiken voor toiletspoeling kan leidingwater besparen, maar de milieuwinst is klein. Veel mensen die geïnteresseerd zijn in duurzame architectuur kiezen design kenmerken die het regenwater gebruiken in het huis.


Hoe voorkom je overlast van regenwater door slim je tuin te gebruiken ? Het dak van je huis of schuur kan gebruikt worden als wateropslag.

Wie een energieneutraal huis wil of duurzaam gaat bouwen,. En vooral veelzijdiger: wie serieus regenwater wil gebruiken , kan meer met een waterzak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts