vrijdag 23 november 2018

As in glas verwerken

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! As in glas verwerken heeft Bosch Glaskunst letterlijk tot kunst verheven. De mogelijkheden van as in glas zijn nagenoeg eindeloos. Onze glasblazers maken glazen urnen en asbestemmingen op maat.


Al jaar worden er prachtige glasobjecten zoals beelden.

Wilt u as laten verwerken in glas ? Wie een overledene blijvend wil gedenken, heeft vaak behoefte aan iets zichtbaars of tastbaars. Ieder zandkorreltje heeft zijn eigen structuur en kleur en kan dus ook een ander resultaat geven tijdens het verwerken in massief glas. Laat de as verwerken in een persoonlijk schilderij. De verf wordt gemengd met de as van de overledene.


As verwerken in een glazen sculptuur. Hij bewerkt het glas daarna met een vorm of met zijn hand. Het fijne van glas is dat we dit in veel soorten sieraden kunnen verwerken , waaronder hangers, bedels en armbanden.


Als het technisch kan, dan is dat erg mooi om samen te doen.

Glas objecten worden veel gevraagd om meerdere gezinsleden een persoonlijk aandenken te laten hebben. In onze fysieke winkel zijn veel mini urnen aanwezig,. Soms besluit men om een kleine hoeveelheid te laten verwerken in een as-sieraad. Met een tang buigt de glasblazer het glas in de gewenste vorm,. Het is mogelijk om crematie as onzichtbaar of juist subtiel zichtbaar in glas te verwerken.


Hier vindt u diverse modellen voor het verwerken van as in glas. Info over as verwerken in glas. Resultaten van zoekmachines! As van uw dierbare op een specialistische manier verwerken in een sieraad is mogelijk bij de specialist in as gedenksieraden: Memorie Sieraden.


In een klein glazen buisje wordt wat as gedaan en aan beide kanten dicht gesmolten zodat het hermetisch is afgesloten. U kunt een kleine hoeveelheid van de as-resten. As resten verwerkt in een mooie glazen herinnering. Bent u op zoek naar een persoonlijk herinneringsbeeld?


Dan bent u bij Dierbaar Glas aan het. Na gebruik komen ze weer in de glasbakken terecht en op die manier is de cirkel van glas rond. Door het ophalen en verwerken van afvalglas,.


De gedenkobjecten bij Gedenk Idee zijn ambachtelijk van glas vervaardigd met toevoeging van een. Herdenkingskralen van glas. In herdenkingskralen kunt u het as van uw overleden dierbare laten verwerken tot een glassieraad.

Het as wordt tussen laagjes glas. Een glazen urn in de vorm van klaprozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts