donderdag 26 oktober 2017

Wintervaste voortent stacaravan

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk De Beste Aanbieding! Altijd De Laagste Prijzen. Een op maat gemaakte wintervaste luifel, vast aan uw caravan, stacaravan , voortent of chalet, zorgt voor een verlenging van uw leefruimte.


Wintervaste voortent voor stacaravan gezocht Wij zijn op zoek naar een wintervaste voortent voor aan een stacaravan.

Caravan is meter lang, aluminium. Heeft u een stacaravan of chalet en kunt u wel wat meer ruimte gebruiken? Een wintervaste voortent zou in dat geval de uitkomst kunnen bieden. Zeilmakerij Smetsers is gespecialiseerd in het maken van Wintervaste luifels en voortenten.


Een voortent vast aan uw tour-, stacaravan of chalet. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons voorop. De wintervaste voortent is bestand tegen allerlei.


Dan is het wel prettig om ook een wintertent te hebben.

Zonder inboedel,met inboedel te bespreken! Mooie stacaravan met wintervaste voortent ,deels gerenoveermooi aangelegde tuin,airco! Te koop: wintervaste guesto Stacaravan met wintervaste tournesol voortent Stacaravan staat op camping de bergen in wanroij afm bij meter afm voortent. Dit is een van de grootste specialisteiten van onze firma Levooz. De voortent is vastgemaakt met een dubbele rail die verhinderd dat ze loskomt.


Een Vercovan Extra Strong voortent aan uw stacaravan : dat is innovatie in maatwerk. Elke voortent kan voorzien worden van al onze toebehoren. Voor de allerbeste seizoens voortenten bent u bij Güsto aan het juiste adres. Deze oerdegelijke voortenten kunnen het hele jaar door buiten staan. Voor uw stacaravan , chalet of tourcaravan: d irect genieten van de extra ruimte!


Afmetingen: x meter: Aantal slaapkamers: slaapkamers: Locatie: Direct aan het water: Vraagprijs: € 9. Aluminium caravan met wintervaste voortent. Ruime woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamer met douche, toilet. Badkamer met douche en wastafel. Op Speurders vind je Mooie Nordstar Classic caravan met wintervaste voortent.


Kijk snel op Online-kamperwinkel. Doordat de kampeermarkt uitsluitend de allerbeste voortenten verkoopt tegen uiteraard zeer scherpe prijzen, zal de keuze makkelijk worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts