maandag 23 oktober 2017

Osb3 platen

OSB platen bestellen online. U zoekt OSB platen mm? Sleiderink is Groothandel in OSB platen ! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


OSBis een geperste constructieplaat die geproduceerd wordt uit Europees naaldhout en is homogeen qua opbouw. Dankzij het continu persproces heeft de plaat een.

Afmetingen: 244x59cm en 244x122cm. Deze platen bestaan uit verschillende soorten houtsnippers die op een vakkundig manier aan elkaar. Ideaal geschikt voor wandbekleding, verpakkingen, vloeren en. Deze plaat kan gebruikt worden voor houtskeletwoningen. Deze osb platen met een dikte van 18mm zijn aan zijden geschuurd met 4-zijdig tand en.


Het hol of bol staan van de platen is nagenoeg uitgesloten. In Nederland wordt OSB hoofdzakelijk verhandeld in “OSB-2” en “ OSB-”. Ons assortiment bestaat uit: OSBplaten , Underlayment platen , Betontriplex, Dakbedekking enz.


Transport door heel Nederland mogelijk binnen week.

OSB- platen worden geproduceerd door het gebruik van dunningshout. Bij de productie komt zo goed als geen afval vrij. Het weinige afval dient als brandstof,. Op stock als rechte platen of met tand en groef.


Alle osb die we verkopen is de degelijke OSB ! De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! SMARTPLY OSBTG- platen zijn sterke en veelzijdige platen geschikt voor constructief gebruik bij vochtige condities (serviceklasse en 2). Wij leveren uit voorraad voor bedrijf en thuis! Kwaliteit platen , bezorgen gratis en veilig betalen. Het grote voordeel van OSB is dat deze altijd kaarsrecht zijn waardoor ze.


Onder de EPDM van mijn carport (de constructie is klaar) leg ik OSB-platen. Resultaten van zoekmachines! Een OSB-plaat is opgebouwd uit drie lagen. OSB is een plaatmateriaal met vele gebruiksmogelijkheden in de bouw en industrie.


Daarnaast is het vanwege het decoratieve uiterlijk ook geschikt voor esthetische.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts