maandag 24 april 2017

Plinten clipsysteem

Goedkoopste in Cando MDF Plinten. Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Van overzetplinten voor het wegwerken van je kabels en hoge plinten die je muur extra. Dit kan handig zijn als er snoeren achter de plint zitten. Clipsysteem voor muurplinten kopen?

Keuze uit veel gegronde of afgelakte modellen plint en daarnaast keuze uit veel verschillende afmetingen. Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF- plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit. Zo heb je onder andere plakplinten, plinten met een clipsysteem , en zelfs overzetplinten.


Deze soorten hebben de voorkeur omdat ze gemakkelijk te leggen zijn. Of ben je bezig om alles te kiezen wat je nodig hebt voor je nieuwe vloer? Met een verstekzaag en wat houtlijm klaar je deze klus zelf.


Wij willen dat klanten nooit te veel betalen.

Plinten zorgen voor een leuke toets in je interieur. Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot!


Geen MDF, maar ander hout? De plintclips van CanDo zijn het unieke bevestigingssysteem van de decoratieve plinten van CanDo. De clips monteer je met de bijgeleverde boormal zeer eenvoudig aan. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Vanaf euro per meter Plinten.


MDF V3vochtwerend 1soorten. Bezoek onze webshop en bestel online. Vind jouw plint in onze unieke collectie. MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten.


Voor 23:bestel is morgen thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts