woensdag 5 april 2017

Ladder met nokhaak

Topkwaliteit nokhaak van Maxall. Bestel nu met jaar garantie! Bekijk specs én de beste prijzen voor ladders op Vergelijk. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending!


Universele nokhaak van aluminium, nergens goedkoper.

De ladder nokhaak kan over het hoogste punt van het dak worden gelegd ( zie afbeelding). Zo ligt de ladder vast en stabiel. Specialistische ladder voor het veilig beklimmen van. De nokhaak voegt eenvoudig extra functionaliteit aan uw ladder toe. Deze nokhaak past op alle.


Nokhaak voor ladder kopen? Ga naar Bouwplaats-Inrichting. Het is mogelijk om met behulp van de NKH nokhaak de ladder bovenaan het dak te bevestigen.

Vind jouw ladder in onze unieke collectie. Ladder bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! We hebben ladders voor particuliere en zakelijke klanten. Met de wielen onder de nokhaak rol je de.


Voor het plaatsen van een ladder aan een nok van het dak. Robuuste uitvoering met gelagerde wielen. Resultaten van zoekmachines! Leg uw ladder veilig vast over de nok van uw dak, met deze universele aluminium nokhaak.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met een ladder , trap of steiger kom je eenvoudig bij de moeilijk bereikbare plekjes. Bekijk en vergelijk onze huishoudtrappen, ladders en veel meer. Zeer degelijk, 2mm wanddikteGrote 125mm gelagerde wielen met rubber loopvlak. Brede steun op het dak, voor extra stabiliteit en grotere.


U heeft geen goot om uw ladder in te plaatsen. Het is overbodig om een stelling in of door het dak te maken. Wij zeggen niet voor niets dat ladders eigenlijk onmisbaar zijn in een huis.

De ladder is licht in gebruik en heeft gebogen sporten om over de dakpan heen te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts