vrijdag 10 maart 2017

Vuren panelen

CanDo biedt een breed assortiment panelen. Maak zelf de mooiste meubels op maat! Misschien was iemand je al voor. Vuren hout - Scherpe Prijs Balken, Panlatten, Planken etc.


Het Sencys assortiment vuren timmerpanelen bestaat uit diverse massief verlijmde timmerpanelen in diverse breedtes en lengtes. Deze timmerpanelen zijn uitstekend te.

Eenvoudig online bestellen. Vurenhout is een wat zachtere houtsoort. Het hout is afkomstig van de fijnspar en vuren is in Nederland de meest gebruikte naaldsoorthout. Een van de redenen daarvoor. Ook grenen panelen panelen beschikbaar.


Heeft u specifieke wensen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Omschrijving: gevingerlast, massief verlijmde vuren panelen.


De panelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd vurenhout en zijn perfect afgewerkt voor verdere.

In ons magazijn liggen ongeveer 40. Vuren panelen van CanDo zijn geliefde panelen voor het maken van meubels. Dit komt doordat vurenhout gemakkelijk te bewerken is en een zachte prijs heeft.


Een timmerpaneel als meubelpaneel. Van massief houten planken een kast of meubel maken. Kies timmerpaneel eiken of timmerpaneel vuren. Timmerpaneel Vuren mBij het zoeken naar geschikt hout voor het maken van meubels maakt u met een vuren timmerpaneel een goede keuze. Het materiaal is eenvoudig te verwerken en bewerken.


Vuren timmerpanelen met een dikte van mm. De mogelijkheden in verlijmde panelen zijn legio. We hebben een standaard programma in diverse houtsoorten en afmetingen,. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat.


Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. De panelen worden opgebouwd uit lamellen, die zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd vuren - en grenenhout. Koop of Verkoop vuren op Marktplaats. Ze zijn verkrijgbaar in veel afmetingen en goed geschikt voor het maken van meubelwerk.


Bovenstaande foto is ter illustratie van een massief paneel. Dit is geen exacte foto van deze houtsoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts