woensdag 1 maart 2017

Voortent slaapcabine

Bespaar tot wel via kiesproduct. Haal vandaag nog die driehoekige zonneschermen in huis. Bo-Camp slaapcabine voortent 200x180. Vind slaapcabine voortent op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Bij bestelling hiervan het model voortent opgeven. Binnentent voor in de voortent geschikt voor personen. Afmetingen: 2x 1x 1cm. Gemakkelijk online te bestellen!


Een slaapcabine is een ideale aanwinst voor uw Doréma voortent of uitbouw. Bezoek onze vestiging in Schijndel of bekijk ons assortiment in onze webshop. Normale prijs € 13Speciale prijs € 900.


Dorema Slaapcabine voortent.

Aan verlanglijst toevoegen. Door toevoeging van deze extra slaapcabine in de voortent maak je van deze drie persoonstent in no-time een vier persoonstent. De cabine is gemaakt van dezelfde.


Bestel de Doréma slaapcabine t. De uitbouw is geschikt voor zowel in de uitbouw als in de voortent te gebruiken en is. Een voortent moet je in dit verband als ‘pand’ zien en over grootte kun je twisten”,. Met een binnentent wordt het een ruimte slaapcabine ”,.


Doréma caravan voortent koop je bij Baxrecreatieshop. Met de uitbouw en binnentent creëer je eenvoudig en snel een slaapplek in de voortent. Eenvoudig op te zetten Licht.


Iets nieuws voor uw voortent u vindt het direct op de site. Deze tent heeft een combinatie van glasfiber en stalen frame en standaard een slaapcabine van. Het is daarom belangrijk dat u een goede voortent of luifel aanschaft die uw leefruimte vergroot,. In dat geval is uw voortent eigenlijk te groot of te klein en zal de pasvorm van uw tent niet optimaal zijn. Lees over onze maatwerkservice!


Hartelijk dank voor uw interesse in Caravan Centrum Meerkerk. Hier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts