vrijdag 9 december 2016

Larix douglas

Reserveer online, laagste prijzen. De houtsoorten lariks en douglas zijn al vele jaren geliefd bij de houtkenners om de goede eigenschappen en de natuurlijke duurzaamheid. Beide houtsoorten zijn afkomstig van Europees naaldhout, een duurzame houtsoort voor buiten gebruik.


Houthandel Van Zundert uit Rijswijk. Wij zijn met onze ruime 10.

Hoewel men vaak de twee houtsoorten door elkaar gebruikt is het hout absoluut verschillend. Dit hout heeft een natuurlijke uitstraling en is geschaaf gedroogd en kernvrij. Eppinga heeft de grootste voorraad van Groningen, Friesland en Drenthe. Deze houtsoort heeft een gemiddelde tot goede levensduur voor een prima prijs. Bestel online via Eppinga.


De gunstige eigenschappen duurzaamheid en sterkte zorgen ervoor dat douglashout zeer breed toepasbaar is. Douglas hout is toepasbaar in allerlei constructies.

Europees larikshout Ik ben gek op larikshout, want het heeft zo’n mooie kleur en veel flair, met kleurschakelingen tussen roze, oranje en geel. Wood and Stones het adres voor al uw hout oa douglas en larix hout. Laagste prijs garantie op douglas planken.


Met ons lariks douglas hout kunt u zelf een overkapping of schutting bouwen. Wij hebben een schitterend assortiment timmerhout van zowel onbehandelde planken en. Leverbaar in alle kleuren.


De schuttingen die we maken uit douglas hebben als voordeel dat ze niet behandelt zijn dus het hout word puur natuur verwerkt zonder conserverings middelen. Bekijk ons aanbod palen, planken, balken etc. Binnen enkele dagen gratis thuis bij u afgeleverd. Voor andere maten kunt u ook een offerte aanvragen. Geen producten in je winkelmand.


Lariks is de meest duurzame naaldhoutsoort. Dit type Blokhut, Tuinhuis Daan De Luxe met plat dak en overkapping kunt u voordelig en makkelijk kopen in de. Dit product is zeer geschikt voor landelijke constructies, zoals overkappingen en schuren.


Lees hier informatie hoe je douglas hout moet behandelen.

We hebben unieke producten die hout waterdicht afsluiten. Goedkoop en snel geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts