woensdag 7 december 2016

Kunstofprimer

Groot assortiment aan primers. Vandaag bestel morgen in huis! Primer voor de professional. Bekijk ons uitgebreide assortiment primers.


Sikkens primer voor kunststof en metaal bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Budgetverf.

Wij zijn tot goedkoper! Graag leggen wij u uit hoe wij een mooi eindresultaat behalen. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. De spuitbus op kamertemperatuur brengen. Ideale verwerkingstemperatuur tot 25°C.


Voor gebruik de spuitbus 2. Met een breedtstraal spuitmond voor een fijne verneveling van de primer. Kunstofprimer spuitbus in spuitbus 400ml hecht op bijna alle kunststoffen.

Hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie, voor binnen en buiten. KARWEI grondverf kunststof wit 2ml kopen? Innotec heeft een tweetal kunststof primers ontwikkeld die op nagenoeg alle kunststoffen een goede hechting heeft en geeft.


Veel van onze primers zijn sneldrogend. Je hebt de adviesprijs, en je hebt onze prijs! Bij bieden u een breed assortiment kunststof primer of grondverven.


Direct uit voorraad leverbaar en snelle bezorging. Bestel heel gemakkelijk online! Motip Kunstof primer Plasticprimer Prolac.


Wie heeft er ervaring met de spuitbussen van de Action op kunsstof modellen? Kunststof primer in spuitbus zorgt voor hechting van autolak en. Gebruik grondverf voor het mooiste resultaat van jouw verfklus.


Bij Praxis kies je uit de beste grondverf van merken als o. Flexa, Histor en Wijzonol. Lees hier een eenvoudige en snelle oplossing. Het spuiten van kunststof is niet makkelijk en daarom deze tips om het spuiten makkelijker te maken.

Niet alle kunststoffen zijn te spuiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts