dinsdag 18 oktober 2016

Mosa plinttegel

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker.


Mosa is een internationale, Cradle to Cradle gecertificeerde, tegelfabrikant. Voor unieke tegel concepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Plinthulpstukken van Mosa.


Collectie-update U kunt een bepaalde kleur niet vinden? In onze collectie-update staan de actuele veranderingen in onze collectie. Wij helpen u graag verder.


Een sterke, puur keramische tegelklassieker die ook buiten toe te passen is. Bekend vanwege zijn matte, poederachtige uitstraling en gevlamd dessin. Ook uw plinttegels koopt u snel en voordelig bij Sani-Bouw uw online vakman om de hoek. Ook voor al uw montage en installatiewerk.


De vloertegeldesigns van Mosa voldoen aan de strengste kwaliteits- en functionaliteitseisen of overtreffen deze zelfs, maar het is vanwege het design dat. De verscheidenheid aan kleurtinten en formaten maakt Mosa -tegels ideaal voor het maken van tegelpatronen. Van complex tot eenvoudig. Het bekroonde Mosa Design Team ontwikkelt bijzonder innovatieve en geavanceerde wandtegelseries, kleuren en systemen, mede dankzij Mosa ’s flexibele. Alle Mosa vloertegels en Mosa wandtegels koopt u goedkoop bij Edes-Ceramics.


Dé Mosa -tegel specialist. Mosa tegels koopt u het voordeligst bij Tegelhuis Nederlan dé Mosa tegel specialist. U vindt hier het compleetste assortiment Mosa tegels voor de beste prijs! Het complete assortiment Mosa tegels voor de beste prijs.


Mosa Global Collection Global Collection van Mosa met allerlei nieuwe kleuren. De Global Collection serie laat zich uitstekend combineren met de wandtegels van Mosa. De vriendelijke, zachtere variant van de serie Globalgrip.


Antislip en goed te onderhouden. Vloertegels uit de serie Greys van Mosa bestelt u het voordeligst hier bij Tegelhuis Nederland op Mosa -Tegels. Vraag een offerte als uw tegel niet op de site staat.


De Winckelmans tegelspecialist. Bezoek ook onze showroom voor nog meer inspiratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts