woensdag 12 oktober 2016

Bandkabel

De bandkabel wordt ook wel aangeduid als de FFC (flexible flat cable). Onder dit begrip vallen theoretisch alle kabels die zowel flexibel als plat zijn. Spec: Max 3V 1A Prijs per. Handleiding Nodo bandkabelconnectoren Pagina Werkwijze: Indien de bandkabel voor 1:connectie wordt gebruikt, dan is het noodzakelijk de connectoren aan beide.


Bandkabel ( Flatcable ) Best verkocht.

Kabelcontacten: Messing vertind Contacten: Verguld Nom. P IDC CONNECTOR VOOR KABEL € 95. Bij elke €1- die u besteed in onze webshop ontvangt u een tegoed van €Deze kunt u besteden bij uw volgende bestelling.


Klik hier voor meer informatie. Deze kabelbundel gaat van de hoofdmodule naar de deurschakela. Dit stukje grijze bandkabel is geschikt voor het zelf maken van een bandkabel bijvoorbeeld voor het aansluiten van een LCD scherm.


Levering binnen uur met acceptgiro.

Binfo(at)hod-electronics. Eijlander Electronics, de grootste Electronicashop van midden Nederland. Jumper kabel Female-Female cm. Deze kunnen gemakkelijk van elkaar afgehaald worden om kleinere groepen te.


Als u meer wilt weten, opmerking hebt of op zoek bent naar artikelen die niet op de site staan, vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel. Te weinig water in wasautomaat. Kraan controleren, aanvoerslang en afvoerslang correct.


M en bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Vind de beste selectie bandkabel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bandkabel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Concreet komt stekerbaar installeren hierop neer: u werkt niet meer met losse snoeren, leidingen, kabeldozen en lasdoppen, maar wij leveren het geheel kant-en-klaar aan. Uitleg over een coaxkabels. Waardoor storingen ontstaan en wat de beste coaxkabel is om aan te schaffen.


AWB bandkabel Originele AWB onderdelen voordelig en snel! Deze site maakt gebruik van cookies. Zie onze voorwaarden voor meer informatie.

Een uitgebreid assortiment aan marktleidende producten en accessoires voor bouw- en infrastructuurprojecten, in onverschillig welke sector. Info over bandkabel connector. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts