donderdag 28 juli 2016

Deursluis

Met ruim tachtig jaar ervaring hebben we door de. Met locaties in Noord-Hollan moderne werkplaatsen, volledig uitgeruste servicebussen en magazijn met meer dan 100. Een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam bouwproces.


Welkom bij Psychologenpraktijk van der Sluijs. Ik ben Henriette van der Sluijs en help u graag verder. Vandersluis ontwerpt en produceert modern en kwalitatief hoogwaardig meubilair.


Onze stoelen en tafels zijn geschikt voor toepassing in verschillende omgevingen. Occasions, onderhou reparatie en schadeherstel voor de Utrechtse Heuvelrug. In de duivensport is medische begeleiding niet meer weg te denken. Al drie generaties lang zijn wij dagelijks, nationaal en internationaal, onderweg om onze klanten van een optimale logistieke dienstverlening te voorzien.


Cornelis is partner en bestuurslid. Hij adviseert zowel ondernemingen en particulieren als overheden. Ons meubilair onderscheidt zich door modern design en hoge kwaliteit. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en sociaal-zekerheidsrecht.


Daarnaast vormt (een deel van) het ondernemingsrecht haar werkterrein. Voor vragen of meer informatie kunt u hieronder het. Van der Sluis Transport B. Dé installateur en loodgieter voor o. CV, riolering, sanitair lekkage verstopping water en gas installatie.


In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment tegels voor particulier en aannemer. Uw notaris is mevrouw Mr W. Beppie is verslaggever bij RTV Noord. Ze heeft de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde in haar portefeuille. Wij hebben ervaring en vakmanschap in huis.


Exclusieve handgemaakte juwelen naar eigen ontwerp van Mary van der Sluis. Uniek en met bezieling gemaakt. Blokzijl is een prachtige, historische, stad met kleine straatjes. Vooral in het zomerseizoen (mei tot en met augustus) kan het erg druk zijn door evenementen etc.


Sluis is gespecialiseerd in de productie van stalen constructies en landbouwmachines. Wij ontwerpen en bouwen deze constructies en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts