woensdag 20 juli 2016

Keralit sponningdeel 143

Het sponningdeel 1mm wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. Vraag nu direct gratis kleurmonsters aan! Al jaar Snel en betrouwbaar.


Te leveren met en zonder houtnerf en perfect te combineren met. Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm,. Met een sponningdeel van 143mm in uiteenlopende kleuren, heeft 123keralit.

Keuze uit verschillende standaard kleuren, eenvoudig online te bestellen. Prijs per m€ 6EUR inclusief BTW. Om zeker te zijn van de juiste kleur kunt u kleurmonsters aanvragen.


Het model sponningdeel met een werkende breedte van 143mm wordt in Nederland al jaren gebruikt en is erg populair. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor. Nu €extra korting per paneel!


Let op: bij ons wordt de prijs per m² getoon hierdoor lijkt de prijs op het eerste ogenblik hoger maar is die uiteindelijk lager. De gunstige eigenschappen zorgen ervoor dat dit model moeiteloos te monteren is. Bent u op zoek naar een sponningdeel ?

De sponning is namelijk smal en strak waardoor scherpe lijnen ontstaan. Dat betekent nooit meer schilderen! Koop online tegen discount prijzen bij Bouwdiscount al. Het is ongevoelig voor vocht en schimmels.


Het heeft jaar garantie. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat. Bovendien zijn deze kunststof sponningdelen duurzaam en millieuvriendelijk. Uw woning ziet er keurig afgewerkt uit. Dit sponningdeel is nagenoeg hetzelfde als sponningdeel 1, alleen met andere maten.


Indien u meer informatie wenst over prijzen van keralit klik hier,. Maat Kleur: Lengte: Wissen: Aantal. Overige modellen op aanvraag. De voordelen van sponningdeel 190mm. Onderhoudsardankzij het oersterke materiaal in combinatie met de UV-bestendige toplaag.


Kleurvast en weerbestendig: door de UV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts