donderdag 12 mei 2016

Wapex 660 transparant

Grootste aanbod Transparant Printersupplies. Bestel eenvoudig op beslist. Watergedragen, twee-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Nu voordelig bestellen bij Budgetverf. Superkwaliteit voor vloeren en muren!


De nog natte laag instrooien met zilverzand. Voor beton, binnenwanden en -vloeren. Een watergedragen duurzame coating. Wapex 6wordt toegepast voor de duurzame afwerking van.


Eigenschappen: Leverbaar in alle kleuren en kleurloos. Componenten vloer- en wandcoating. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Geschikt voor wanden en vloeren.


Visueel aantrekkelijk: vele afwerkingsmogelijkheden (glanzen mat, transparant , betonlook en meer) Bescherming tegen weersinvloeden:. De watergedragen verf verzenden wij gratis bij €100. De verf is slag-, stoot- en slijtvast. Daarnaast voldoet deze lichtgele transparante verf aan de vervangingsplicht voor verven voor binnenschilderwerk.


HORNBACH-vloercoatings voor effectieve bescherming van je vloer. Groots assortiment Vloerverf STEENACHTIGE VLOEREN. Sigma Grondverf (primers). Vandaag besteld bij Verfpoint.


Gratis verzending vanaf € 200! Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Uiterst stoot- en slijtvaste vloercoating voor binnen. Wapex PUR Clearcoat - kleurloos - liter Let op: via deze website verzenden we alleen binnen Nederland.


Ik wil dit op de muur aanbrengen in de keuken ipv tegels e. Ik weet dat het 2-componenten verf is met een korte verwerkingstijd. Het resultaat is echter heel erg lelijk. Deze verf is te mengen in vele kleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts