vrijdag 13 mei 2016

Trespa 6mm wit

Gratis op maat gezaag bestel direct! Op maat gezaagd en bezorging aan huis. Breed assortiment van kleuren en structuren. Voor de complete gevelbekleding en dakomlijstingen. Vandaag online bestellen voor 12.


Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies.

Wij zagen de HPL plaat GRATIS op maat. Ki-Kern mm gevelbekleding wit trespa hpl KiKern Ki-kern is dé massieve kunststofplaat die speciaal is ontwikkeld voor gevelbekleding, boeidelen en andere binnen. Bij brand zal trespa niet smelten, druipen of exploderen en haar stabiliteit langere tijd behouden. Trespa heeft decoratief een oppervlak, is.


Kleur wit , oppervlakte gla tweezijdig gekleurd. Bezorging in geheel Nederland. Verkrijgbaar bij PontMeyer in verschillende diktes en.


De plaat heeft een zijdeglans uitstraling met een gladde toplaag, en is.

Hoge krasbestendigheid en slagvastheid. Door de massieve kern en duurzame toplaag is Dekokern makkelijk in onderhoud. Complate plaat kunststof 6mm wit 122X61cm. HPL Vollekern Wit Glad mm.


Voor reclameborden wordt meestal 6mm. Afname is per hele plaat en kan tegen meerprijs op maat gezaagd worden. De dikte van de platen is mm. De verzendkosten zijn per pallet. Zitten gaatjes aan de randen in voor de.


Online houthandel met verzending door heel Nederland. Houtproducten, Tuinhout, Plaatmateriaal, Bouwmaterialen, Deuren, Groot in Hout en Service! Compactplaat wit mm 122xcm. Alleen met GAMMA Voordeelpas.


Resultaten van zoekmachines! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts