donderdag 22 oktober 2015

Lithofin politoer

Technische Informatie Art. LITHOFIN MN politoer kopen online of prijs weten? Hij vormt een zijdeglanzende film op. Lithofin MN politoer creme 150ml.


Een speciaal product voor het periodiek opfrissen en polijsten van stenen oppervlakken, geeft glans en bescherming aan oppervlakken zoals: Alle fijn geslepen en.

De politioer beschermt en. Inhoudsmaat: Omschrijving: 500ml Voor het polijsten van zwarte tafels en vensterbanken. Maakt waterafstotend en geeft een hoge. Veiligheidsinformatieblad volgens Verordening (EG) nr. Verkrijgbaar bij SK Natuursteen.


Bekijk ons ruime assortiment. Ideaal voor keuken, badkamer, tafels en andere kleine. Voor het periodiek opfrissen en polijsten van stenen oppervlakken, geeft glans en bescherming.

Glas, politoer , kunststoffen,. Beschermt en verzorgt alle gepolijste. Voor marmer, natuur- en natuursteen. Dit washoudende steenpolijstmiddel is gebruiksklaar, frist g. Onderhoudscrème : verleent uitzonderlijke glans, maakt waterafstotend en beschermt gepolijste oppervlakken van alle marmer en ntuursteensoorten.


Het is een water en oliewerend product op waterbasis. Steeds de impregneringen toepassen op een zuiver en droog oppervlak bij temperaturen. Voor het verbeteren van het uiterlijk van vloeren in ruwe, poreuze natuur- en sierbetonsteen. Wees de eerste om dit product te waarderen. Speciale impregnering - op waterbasis- beschermt natuur- en sierbetonsteen tegen vlekken.


Verhindert verregaand het indringen van. Verzorgt alle gepolijste oppervlakken en behoudt. MN Politoer vloeibaar lt. Toevoegen aan winkelwagen. Aangeboden door KennisCentrum Steen.


Hallo Thierry en Ivan, ik heb de oude laag weggehaald met vuiloplosser van lithofin maar om ook al gebruik ik glans en schoon of zelfs politoer , dan nog blijft het dof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts