woensdag 7 oktober 2015

Eternit equitone tectiva prijs

Door verder te surfen op Eternit. PontMeyer biedt diverse kleuren voor een voordelige prijs. Op zoek naar een dealer van Eternit materialen? Voer je postcode in en vind een verdeler in je buurt.


Incl borggaten hoh 6mm.

Panelen zijn kan en klaar voor. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. Deze pure en door-en-door gekleurde vezelcementplaat garandeert een hoge.


Hallo, Voor onze verbouwing zouden wij kiezen voor Eternit gevelpanelen ( Tectiva TEgrijs ),. De prijs zit ook niet ver gek van jouw offerte. TECTIVA kan op maat verzaagd door ETERNIT worden aangeleverd.


Bij het verzagen wordt er geen rekening gehouden met de schuurlijnrichting van de panelen.

Het in de massa gekleurde vezelcementmateriaal is zichtbaar en draagt bij aan de. Een natuurlijke en budgetvriendelijke oplossing. Sorteren op: prijs Naam bestverkocht. Artikel tot en met (van artikel). Verfijn op prijs € to € €- €50: €- €100: €1- €150:.


Deze jarenlange ervaring met Eternit producten en toepassingen delen wij graag met u! Equitone Tectiva is door en door gekleurd. Het gaat om Eternit Tectiva , enkel gelijkvloers. Bent u opzoek naar prijs en kwaliteit?


Wil jij een offerte tot in detail? Wil u geen verborgen kosten? Beschrijf hieronder de benodigde correctie. Het materiaal zien en voelen?


Trefwoorden eternit tectiva gevelbekleding grijze gevel etex façade gevel. Tectiva kenmerkt zich door zijn natuurlijke kleurschakeringen die nog versterkt worden door de.

EQUITONE architectural fibre cement facade materials. De plaat wordt gekenmerkt door natuurlijke kleurschakeringen, die versterkt kunnen worden door de orientatie van de plaat. TE(250x1en 238x122). Nooit gebruikt en weg wegens overschot eigen gevelbekleding.


AUTHENTICITEIT: Ieder paneel bezit het primitieve karakter van het originele, in de massa gekleurde vezelcementmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts