maandag 24 augustus 2015

Houten speelkubus

Voor iedereen een voordeel. Bied mee bij VakantieVeilingen en win dit babyspeelgoed met korting. Houten speelkubus van BabyMix. De scherpste prijzen met de beste service. Vind houten speelgoed op Marktplaats.


Altijd voorzichtig mee om gegaan dus nog zo goed als nieuw.

Schmets Toys heeft een breed aanbod aan houten speelgoe van een houten telraam tot verschillende andere soorten speelgoed. Met deze leuke acitiviteten kubus zal je je kindje zich niet vervelen. Ook is die leerzaam en goed voor de moteriek. Super leuk om cadeau te geven. Blokkentreinen, duwkarren, stapelgeveltjes etc.


De HABA toverkikker speelkubus is een prachtig ontworpen en felgekleurd activiteitenspeelgoed met een grote hoeveelheid texturen en illustraties. Deze attractieve houten speelkubus speeltoren bestaat uit spelpanelen met speelwand die met elkaar verbonden zijn en gewoon op de vloer van uw kinderspeelhoek of. Mooie speeltafels van hout.


Blank houten tafels voor kinderen en peuters vanaf jaar.

Alles direct uit voorraad leverbaar. De mooie houten autogarage van Little Dutch is fantastisch en staat garant voor uren speelplezier. Met een makkelijk bedienbare autolift kan je kindje de auto’s van. Deze vrolijke houten trein met patronen en cijfers. Met de blokken in diverse vormen en kleuren kun je steeds andere wagons maken.


Speelkubus Pyramid of Play. Een origineel kraamcadeau met naam voor een jongen, meisje of de moeder? Bekijk het mooie houten speelgoed van Hape online bij Lobbes.


Duurzaam en veilig babyspeelgoe Quadrilla knikkerbanen en nog veel meer! Telraam, kralenbaan, vormenstoof, drie op een rij, alles zit erin verwerkt. Grote houten online kopen? Je kindje zal zich geen moment vervelen met deze houten activiteitenkubus!


Ieder vlak heeft een andere leerzame activiteit. Hier valt veel te ontdekken: de wielen van de auto kunnen. Je zal jarenlang plezier beleven aan je speelkubus , die van stevig hout met verf op waterbasis is gemaakt.


Special Price € 1Regular Price € 195.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts