donderdag 6 augustus 2015

Chinchilla zand

Diverse soorten fijn of grof zand vindt u bij ons. Fijn badzand voor een luchtige en zijdezachte vacht. Het zand zorgt voor een zachte en. Chinchilla zand is een belangrijk verzorgingsproduct voor uw ch. Info over chinchilla zand.


Resultaten van zoekmachines!

Witte molen chinchilla zand - st à KG. Een chinchilla kan zich lekker wassen met dit. Zand zorgt ervoor dat de vacht op een milde manier gereinigd wordt. Hier is speciaal chinchilla zand voor te koop, dat erg fijn is. U kunt het badje gerust in de kooi laten staan, maar het zal dan wel snel vervuild worden.


Het is belangrijk dat je dit zand 2-3x per week vervangt, zo houd je de vacht van je. Hierdoor worden vuil en vet uit de vacht verwijderd. Geldt voor leveringen naar Nederland.


Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatuleverings -en.

Je kan een bakje vullen met chinchilla zand en ze vinden het heerlijk! Ze maken er niet veel gebruik van, maar als ze het doen is het top! Het fijne en bacteriologisch schone zand ontvet de vacht. Ook moet er een bakje met eten in staan en een drinkbus.


De tanden van de chinchilla groeien snel,. Je hoeft een chinchilla nooit te. Je kan het zand uitzeven om grof vuil er uit te halen, af en toe moet je volledig nieuw zand geven.


Was een chinchilla nooit met. Alles over de aanschaf, verzorging, gedrag, huisvesting, ziekten en voeding van de chinchilla. Om een chinchilla mooi en gelukkig te houden, heeft deze nood aan een zandbadje. Dit is een bakje dat u vult met speciaal chinchilla zand , en gewoon. De voordelen van zand Zand heeft een vachtverzorgende functie.


Dit komt door de schurende en ontvettende werking van zand. De chinchilla zal op verschillende manieren gebruik maken van het natuurzand. Met een slecht verzorgde pels zal het dier zich ongelukkig voelen.


Bestel nu snel, eenvoudig en voordelig! Verwijder gelijk het vervuilde zand en vervang wekelijks al het zand. Een eenzame chinchilla wordt lusteloos, sloom en gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts