maandag 17 juni 2019

Ip waarde 44

Lampen hebben een IP - waarde. Een waarde die de stofdichtheid en waterdichtheid van een lamp aangeeft. Welke IP - waarde heb je nodig op welke plek?


Eerste cijfer IP Bescherming tegen: Betekenis 0x Geen bescherming 1x Grote voorwerpen Bescherming tegen toevallige, oppervlakkige aanraking met de hand. Hieronder vindt u een overzicht van de IP -waarden van lampen. IP -waarden geven aan in welke mate een lamp beschermd is tegen voorwerpen, stof en vocht.

IP waarde of voluit International Protection Rating is een aanduiding die de veiligheid van elektronische materialen en apparaten aangeeft. IP - = LED-producten die in beperkte mate bestand zijn tegen stof en vocht. Ik hoop dat dit artikel duidelijkheid schept over de IP - waarde van een LED-lamp.


De IP beschermingsgraad staat voor de bescherming tegen het indringen van water. Ontdek waarmee u rekening moet houden bij het uitkiezen van een ba. Praktische toelichtingen op veiligheidsvoorschriften incl. De term IP waarde komt veel voor bij badkamer verlichting, wat houdt het in en welk armatuur mag ik toepassen in de badkamer?


De afkorting IP staat voor ‘Ingress.

Het eerste sterretje heeft een waarde met een cijfer van tot 6. Hiermee word aangegeven in hoeverre het product beschermd is tegen. Zone is alles buiten de zones 0-en 2. Waar je als eerste naar moet kijken is de International Protection Rating, beter bekend als de IP code. Deze herken je aan de letters IP ,. Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.


Duurzame verlichtingselementen zijn sexy. Zora-LED is hip, modern en pikzwart. Zwoele, energiezuinige verlichting boven je hoofd. Met haar IP - waarde van verlicht. De IP waarde staat vaak op de verpakking van een lamp en bestaat altijd uit cijfers.


Inbouwspots geschikt voor de badkamer moeten, voor gebruik boven de douche, minstens een IP - waarde hebben van IP65. En op basis van volt (veilige) spanning. Weet iemand de juiste normering of een stopcontact buiten ip (x4) of ip (x5) moet zijn? Liefst een gefundeerde uitleg!


Anders staat het hier vol van de mailtjes. IP ‑ of IP 65-gecertificeerd. Het matte glas schijnt prachtig warm wit licht dat de.

De KS buitenlamp LED Pin is met een IP waarde van spatwaterdicht. De tuinspot is centimeter hoog en heeft een diameter van centimeter. Vind buitenlamp met bewegingsmelder op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Door de hoge IP-waarde is dit armatuur niet alleen geschikt als plafondlamp maar ook als badkamerlamp of buitenlamp. Dit armatuur is tevens geschikt als wandlamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts