vrijdag 8 december 2017

Polyurethaan isolatieplaten

PUR staat voor polyurethaan , één van de beste en meest efficiënte isolatiematerialen op de huidige markt. Deze isolatievorm kun je toepassen. Isolatieplaten voor het isoleren van vloeren.


Bij de plaatsing van isolatieplaten op volle grond maakt men vaak gebruik van polyurethaan , polystyreen of minerale wol. Inzicht in de eigenschappen en prijzen.

Ontdek onze PUR isolatieplaten van Poliuretanos SA en Efisol Sporatherm Alu. PUR- isolatieplaten worden zowel bij een plat dak als hellend dak gebruikt. Bij een hellend vlak worden de platen niet tussen,. Twijfel je tussen de het spuiten van PUR of het plaatsen van vaste polyurethaan isolatieplaten ? Voor- en nadelen van beide isolatiematerialen vind je hier.


Bekijk ons aanbod en contatceer ons om meer informatie en prijslijsten. Wij bieden ook tal van andere isolatieproducten.

Het pakket bestaat uit PIR-hardschuim isolatieplaten (m² per pak). Het materiaal is eenvoudig te bewerken en uiteraard vochtongevoelig. In beide takken produceert Recticel thermisch isolatiemateriaal in hard polyurethaan (PU) en. De harde isolatieplaten zijn bestemd voor warmte. Als van de grootste leveranciers van PIR isolatieplaten en overige isolatiematerialen hebben wij een grote voorraad en kunnen we direct leveren.


Pur is een afkorting van polyurethaan , het is een kunststof materiaal van schuim dat uit componenten bestaat. Met PIR isolatieplaten kun je snel en eenvoudig plafonds, vloeren, muren en zolders wind- en vochtdicht isoleren. Met de resol hardschuim isolatieplaten uit de Kooltherm lijn bereikt u enorm hoge thermische prestaties met een zeer geringe dikte.


Wij verzorgen spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie via polyurethaan technieken in omgeving Antwerpen, Brasschaat, Kappelen, Ekeken. Producten van hardschuim zijn ideaal voor isolatie,. Hardschuim gebruiken we ook voor maatwerkplaten en isolatieplaten. Dit is een CFK-vrij product.


PIR isolatieplaten zijn gemaakt van schuimstof waarmee je onder andere platte daken, hellende daken, spouwmuren en vloeren isoleert. Glaswol is dan weer lichter en. De isolatieplaten worden verkocht in pakken van zo’n vijf platen per keer.

Bekijk, vergelijk en reserveer geluidsisolatie, vloerisolatie, isolatiemateriaal en isolatieplaten. Polyurethaan is sinds de 90er jaren een zeer populair isolatiemateriaal geworden. Ben je op zoek naar de juiste isolatieplaat voor jouw klus?


Bij Praxis vind je verschillende soorten isolatieplaten. Bestel de isolatieplaten online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts